Dicle Personellerinden Yürekleri Isıtan Yardım Projesi - Son Dakika
Yerel

Dicle Personellerinden Yürekleri Isıtan Yardım Projesi

Dicle Personellerinden Yürekleri Isıtan Yardım Projesi

Dicle Üniversitesi Bilgi İşlemde görev yapan personeller, ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, mont ve ailelerine battaniye yardımında bulundu.

06.01.2016 21:02  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görev yapan personeller soğuk havanın iyice hissedilmesi ile birlikte yürekleri ısıtacak bir proje ile yüzleri güldürdü.
Sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyurularla, Eğitim Fakültesinden ve Mühendislik Fakültesinden akademisyenlerin de desteği ile kampanyalarını büyüten personeller, hayırseverlere seslerini duyurdular.

Bağıvar Fehim Taşkın İlk Öğretim Okulunda eğitim gören miniklere 40, Silvan Bademli Köyü İlk Öğretim Okuluna 20 çift bot 10 adet mont, Bismil Eğitim Şehitleri İlk Öğretim Okuluna ise 115 çift bot hediye eden Bilgi İşlem Daire Başkanlığı çalışanlarına, hayırsever davranışlarından dolayı destekler gelmeye de devam etti.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Elektrik Mühendisi Ömer Emhan, başlattıkları kampanya kapsamında birçok dost, arkadaş, çalışan, yardımsevere ulaşarak yardım ağını genişlettiklerini dile getirerek, "Yardım vesile ile çevremizdeki insanların hayır yapmaya ne kadar istekli ve duyarlı olduğunu görmüş olmak bizi çok mutlu etti. Antalya'dan, İstanbul'dan birçok tanıdığımız bizlere destek verdi. Biz kimseden özel olarak bir şey istemedik. Tek yaptığımız sosyal medyada bir duyuru oldu. İnsanlar kendileri bize ulaştılar" dedi.

Sur halkı içinde gönüllü olarak çalışmalarına devam eden personeller, ihtiyaç sahiplerine yatak, battaniye, soba, gıda gibi yardımlar ulaştırdıklarını belirterek, projelerinin devam ettiğini ve hayırseverlerin 0535 654 80 40 numaralı telefondan yardım desteğinde bulunabileceklerini söylediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle Personellerinden Yürekleri Isıtan Yardım Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement