Dicle Şehidini, Yaralı Eşi ve 6 Yaşındaki Kızı Gözyaşlarıyla Uğurladı (2) - Son Dakika
Güncel

Dicle Şehidini, Yaralı Eşi ve 6 Yaşındaki Kızı Gözyaşlarıyla Uğurladı (2)

Dicle Şehidini, Yaralı Eşi ve 6 Yaşındaki Kızı Gözyaşlarıyla Uğurladı (2)

Şehit EŞİ: "KOCAMI İSTİYORUM BEN"Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na PKK'lı teröristler tarafından dün gece bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hacı Osman Ayyıldız'ın cenazesi, Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi.

02.05.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit EŞİ: "KOCAMI İSTİYORUM BEN"

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na PKK'lı teröristler tarafından dün gece bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Hacı Osman Ayyıldız'ın cenazesi, Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi.

Şehidin cenazesini havalimanında Konya Valisi Muammer Erol, protokol üyeleri ile şehidin yakınları karşıladı.

SON YOLCULUĞU BİRLİKTE YAPTILAR

Uçaktan ilk olarak, Şehit Uzman Çavuş Ayyıldız ile son yolculuklarını yapan ve aynı saldırıda yüzünden yaralanan eşi Nurçin Ayyıldız ve kolundan yaralanan kızı Ecrin Ayyıldız indi. Nurçin Ayyıldız, kendilerini bekleyen yakınlarına sarılıp ağladı. Ayakta durmakta güçlük çeken Nurçin Ayyıldız, tekerlekli sandalyeye alınarak, araca götürülmek istendi. Nurçin Ayyıldız bu sırada, "Allah'ım bu nasıl bir şey. Ne olur götürmeyin beni. Ben iyiyim. Kocamı istiyorum ben. Nereye götürüyorsun" dedi.

Şehit eşi ve kızı araca bindirildi. Bu sırada yakınları da araca binerken 'Kahrolsun PKK. Katiller' diye bağırdı.

Şehit Uzman Çavuşun cenazesi, uçaktan indirilip Mehmetçiklerin omzunda cenaze aracına alındı. Ardından da kortej eşliğinde Beyhekim Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Şehit Ayyıldız'ın, cenazesi bugün ikindi namazının ardından Musalla Mezarlığı'ndaki Namazgahta düzenlenecek dini ve askeri törenin ardından Garnizon Şehitliği'ne defnedilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dicle Şehidini, Yaralı Eşi ve 6 Yaşındaki Kızı Gözyaşlarıyla Uğurladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement