Dicle Üniversitesi Futbolda da Şampiyon Oldu - Son Dakika
Spor

Dicle Üniversitesi Futbolda da Şampiyon Oldu

Dicle Üniversitesi Futbolda da Şampiyon Oldu

Dicle Üniversitesi Mardin'de düzenlenen Üniversiteler Arası 2.Lig Futbol Ligi müsabakalarında da şampiyon oldu.

01.12.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atıcılıkta şampiyon olan Dicle Üniversitesi Mardin'de düzenlenen Üniversiteler Arası 2.Lig Futbol Ligi müsabakalarında da şampiyon oldu. Dicle Üniversitesi erkek futbol takımı önümüzdeki yıl 1.Ligde mücadele edecek.

Ligde yer alan diğer takımlar ise İnönü Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Artuklu Üniversitesi ve Tunceli Üniversitesi olarak belirlendi.

Takım sorumlusu Nihat Mızrak yaptığı açıklamada; "Futbol oynamanın çok zor olduğu gerek saha zemini gerekse hava şartlarının olumsuz etkilerine rağmen saha içerisinde ve dışında bir bütün olarak gösterdiğimiz mücadele sonucunda takımımız Mardin'de ki bu turnuvada namağlup şampiyon olmuştur. Oynadığı futbol, göstermiş olduğu mücadele ve sergilemiş olduğu centilmenlik dolu davranışlarıyla tüm otoritelerin takdirini kazanmıştır. Turnuva öncesinde, sırasında ve sonrasında desteğini esirgemeyen sürekli bizlerle beraber olan sayın Prof. Dr. Sabri Eyigün hocamıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca SKS Daire Başkanı Sayın Abdullah Getiren ve BESYO Müdürümüz Sayın Hüseyin Büyükbayram'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle Üniversitesi Futbolda da Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement