Dicle Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü'nden Öğrencilere Kitap - Son Dakika
Güncel

Dicle Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü'nden Öğrencilere Kitap

Dicle Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü\'nden Öğrencilere Kitap

Dicle Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü, "Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut" projesi kapsamında öğrencilere kitap hediye etti.

30.11.2016 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü, "Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut" projesi kapsamında öğrencilere kitap hediye etti.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Çelebi, yaptığı açıklamada, amaçlarının gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi.

Köy okullarındaki kütüphanelerin kitap sayısını artırmak ve öğrenciler tarafından etkin kullanımını sağlamak amacıyla yeni veya kullanılmış kitapların toplanması için çalışma başlattıklarını anlatan Çelebi, Dicle Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ufuk Bircan ve Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Ergün'ün kendilerine büyük destek verdiklerini kaydetti.

Çelebi, proje kapsamında ilk etapta topladıkları kitapların bir kısmını Silvan ilçesindeki Sulubağ Ortaokulu, Şanlı ve Çukurkaynak ilkokullarına bağışladıklarını, daha sonra toplanan kitapları Şırnak'ın İdil ilçesine götüreceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dicle Üniversitesi Genç Yaklaşım Kulübü'nden Öğrencilere Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement