Dicle Üniversitesi'nden Bir Başarı Kickbox'tan - Son Dakika
Güncel

Dicle Üniversitesi'nden Bir Başarı Kickbox'tan

Dicle Üniversitesi sporcuları birçok spor dalında olduğu gibi Kickbox'ta da büyük bir başarı göstererek, Dicle Üniversitesi adını gururla temsil etmeye devam ediyor.

07.05.2015 11:51  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 17-19 Nisan tarihleri arasında ilk kez yapılan üniversiteler arası Kickbox turnuvası Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi'nin de bayan ve erkek takımı olarak katılım sağladığı turnuvada Ali Bozan ve Mertcan Atmacı, büyük bir başarı elde ederek Dicle Üniversitesi'ni gururla temsil etti.

Musabakaların sonucunda yarı finale kalan Ali Bozan 91 kiloda mücadele ederek, büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3.sü oldu. Mertcan Atmacı da 81 kiloda Türkiye 3. sü oldu.

Takım Antrenörü Ufuk Ertaş, öğrencileri ile birlikte kupa heyecanını paylaşmak üzere Dicle Üniversitesi Spor Birliği Başkanı ve Rektör Yardımcısı Sabri Eyigün'ü makamında ziyaret etti.

Kendilerine ve Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç'a verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Ufuk Ertaş, kendilerine verilen destekleri ve güveni boşa çıkarmadıkları için mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi.

Tüm sporcularına sonsuz güven duyduklarını ve ellerinden gelen her türlü desteği her zaman sunmaya hazır olduklarını kaydeden Prof. Dr. Sabri Eyigün, "öğrencilerimiz güvenimizi hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Her zaman Dicle Üniversitesi'ni gururla ve büyük bir başarı ile temsil ediyorlar. Bu başarılarının devamını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dicle Üniversitesi'nden Bir Başarı Kickbox'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement