Didim 8. Sanat Edebiyat Günleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Didim 8. Sanat Edebiyat Günleri Başlıyor

Didim 8. Sanat Edebiyat Günleri Başlıyor

Aydın'ın Didim Belediyesi, Akköy Dergisiyle birlikte 12-13-14 Eylül tarihleri arasında 8. Sanat Edebiyat Günlerini gerçekleştirecek.

09.09.2014 18:10  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi'nin ve Akköy Dergisinin düzenlediği. Sanat Edebiyat Günleri 12-13-14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Didim Belediyesi'nin ve Akköy Dergisinin düzenlediği ve Güven Pamukçu önderliğinde gerçekleşen sanat edebiyat buluşmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Didim Sanat Edebiyat buluşmaları adına bu yıl yapılacak olan 8. Sanat Edebiyat Günleri buluşması; 3 yıllık uzun aradan sonra Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın ve bu buluşmaya destek veren sponsor işletmelerin destekleri ile yeniden başlıyor.

Daha önce Didim'e bağlı bir köy iken şimdi mahalleye dönüşen ve en nitelikli köy kütüphanelerinden birisine sahip Akköy Kütüphanesi; bu nitelikli kütüphanesinin yanı sıra 11 Eylül 2014 saat 17: 00 de Belediye Başkanı A. Deniz Atabay tarafından açılışı gerçekleşecek olan "Akköy Şiir Yazı Çeviri Evi" ile de sanat ve edebiyat dünyası bir araya gelecek.

8. Sanat Edebiyat Günleri 12 - 13- 14 Eylül 2014 tarihleri arasında 'Mektup' ana teması ile gerçekleşecek olup bu yıl onur konuğu Enver Ercan olacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim 8. Sanat Edebiyat Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement