Didim AK Parti'den Atasoy'a Yapılan Saldırıya Eleştiri.. - Son Dakika
Yerel

Didim AK Parti'den Atasoy'a Yapılan Saldırıya Eleştiri..

Didim AK Parti\'den Atasoy\'a Yapılan Saldırıya Eleştiri..

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı ile AK Partili Didim Belediye Meclis Üyeleri yaptıkları ortak yazılı basın açıklamasında saldırıya uğrayan Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak saldırıyı yapanların derhal bulunmalarını istedi.

21.01.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı ile AK Partili Didim Belediye Meclis Üyeleri yaptıkları ortak yazılı basın açıklamasında saldırıya uğrayan Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak saldırıyı yapanların derhal bulunmalarını istedi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı ile AK Partili Didim Belediye Meclis Üyelerince yapılan yazılı açıklamada; "Didim Belediye Meclisi üyesi ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen Ercan Atasoy'un saldırıya uğradığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Sevgili Ercan Atasoy'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şiddettin hiçbir şekilde çözüm olmadığını artık herkes bilmelidir. Bu hain saldırıyı yapan kişilerin derhal yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmalıdır. İnsanların artık kavga, dövüş, baskı, tehdit gibi yöntemlerle siyasilere ve yöneticilere baskı yapmalarının daha kötü sonuçlar doğurabileceği unutulmamalıdır. Artık bu çağ dışı eylemlerden vazgeçilmelidir. Kanunlar ve yasalar çerçevesinde insanlar haklarını her türlü arayabilir. Didim AK Parti İlçe Teşkilatı olarak böyle saldırıların hukuk devletinde yerinin olmadığını belirtir, bu tarz saldırıların tekrar etmemesini diler ve Sevgili Ercan Atasoy'a ve Didim Belediyesine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi belirtiriz" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim AK Parti'den Atasoy'a Yapılan Saldırıya Eleştiri.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement