Didim Bayramda Bakan Akınına Uğradı - Son Dakika
Yerel

Didim Bayramda Bakan Akınına Uğradı

Didim Bayramda Bakan Akınına Uğradı

Aydın'ın Didim ilçesi bayramda eski bakanların akınına uğradı.

10.08.2013 10:06  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesi bayramda eski bakanların akınına uğradı. Didim Parlamenterler Sitesi, yönetimi bayram töreni düzenledi.

Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Didim Parlamenterler sitesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Didim Parlamenterler Sitesi yönetimi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Anavatan Partisi ağırlıklı eski vekillerin yanı sıra eski bakanlardan, Vecdi Gönül, İsmet Özarslan, Seyfi Oktay, Şükrü Yürür, Ömer Barutçu ve Kürşad Tüzmen, ile eski TBMM başkanı Necmettin Karaduman da katıldı.

Didim Parlamenterler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayram'ın açılış konuşmasının ardından bir açıklama yapan Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, Ramazan bayramı bütün Müslümanların coşku ile kutladığı bir bayram olduğunu söyledi.

Akbulut,."Müslümanların iki önemli bayramı var. Birincisi Ramazan bayramı ve diğeri de Kurban bayramıdır. Bayramda herke birbirleri ile kucaklaşıyor. Herkes kardeşlik mesajları verir. Herkes İslam'ın emrettiği şekilde birbirine ile ilgi gösterir ve birbirleri ile kaynaşır. Birbirlerinin derleri ile dertleşir, birbirlerinin sevinçleri ile mutlu olurlar. Onun için hepimizin coşku ile kutladığımız bir bayramdır. Birbirimize dua ederiz. Hepimizin sağlıkla nice bayramlara erişmesini diliyorum" dedi.

Site yönetimi tarafından yapılan baklava tatlısı ve çay ikramı yapıldı. Katılımcıların aralarında yaptıklar sohbetlerin ardından tören sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Bayramda Bakan Akınına Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement