Didim Belediye Başkanı ve Meclis Üyesinin Ev ile İşlerinin Kurşunlanması ile İlgili 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Didim Belediye Başkanı ve Meclis Üyesinin Ev ile İşlerinin Kurşunlanması ile İlgili 4 Tutuklama

Didim Belediye Başkanı ve Meclis Üyesinin Ev ile İşlerinin Kurşunlanması ile İlgili 4 Tutuklama

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bir gün arayla önce CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın evine, sonra da CHP'li Belediye Meclisi üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerine tabancayla ateş açtıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrol koşulu ile serbest bırakılan 4 kişi, itiraz üzerine 36 saat sonra yeniden gözaltına alındı.

07.04.2016 07:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bir gün arayla önce CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın evine, sonra da CHP'li Belediye Meclisi üyesi Sinan Ceyhan'ın işyerine tabancayla ateş açtıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrol koşulu ile serbest bırakılan 4 kişi, itiraz üzerine 36 saat sonra yeniden gözaltına alındı. Tekrardan adliyeye çıkarılan 4 kişi tutuklandı, 1 kişinin de aranmasına başlandı.

Didim'de geçen 28 Mart Pazartesi günü kimsenin olmadığı bir sırada Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın Çamlık Mahallesi'ndeki evi, bir gün sonra da CHP'li Didim Belediye Meclisi Üyesi Sinan Ceyhan'ın İnönü Bulvarı'ndaki işyerine ateş aıldı. Polis, geçen Pazar günü Didim'deki bir inşaat firmasının ortakları A.O. ve Ş.O. ile B.Ö'nün yanı sıra, Y.G., A.D., O.T.O., T.D. ve Ş.Ş.'yi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki şlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.D., B.Ö. ve Y.G., savcılık tarafından serbest bırakıldı, diğer şüpheliler ise sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol koşulu ile serbest bırakıldı. Şikayetçi tarafların üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine 36 saat önce serbest bırakılan inşaat firmasının ortağı A.O. ile O.T.O., T.D. ve Ş.Ş., polis tarafından tekrardan gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan 4 kişi, tutuklanarak Söke Cezaevi'ne konuldu. İnşaat firmasının diğer ortağı Ş.O. hakkında da arama kararı çıkarıldı.

- Didimaydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim Belediye Başkanı ve Meclis Üyesinin Ev ile İşlerinin Kurşunlanması ile İlgili 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement