Didim Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Didim Belediye Meclisi\'nin Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Didim Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

03.11.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında gerçekleşen Kasım ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumuna CHP'li İbrahim Eray ve Celalettin Erol ile DSP'li Mustafa Kıray'ın mazeretli olarak toplantıya katılmadı. Toplantıda öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay geçtiğimiz hafta sonu Aydın'da silahlı saldırıya uğrayan CHP Genel Başkan yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'a yapılan saldırıyı kınadı.

Gündem öncesinde MHP grubu verdiği ek gündem maddesiyle ilçede yapılacak bir parka MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in adının parka verilmesi konusu oy birliğiyle meclise 5 madde olarak ele alındı.

Ardından gündeme geçildi. Gündemin ilk maddesinde yer S.S. Didim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin plan değişikliği ele alındı. İmar komisyonu raporuna göre istenilen teklife komisyon ret raporu verirken komisyonun verdiği rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin ikinci, üçüncü ve dördüncü maddelerinde yer alan konular ise oy birliğiyle İmar komisyonuna havale edildi.

Gündeme beşinci madde olarak giren MHP Grubunun verdiği önerge doğrultusunda MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in adının bir parka verilmesi önerisi değerlendirilmek üzere İmar komisyonuna gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement