Didim Belediyesinin Personel Maaşları Vakıfbank'tan… - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyesinin Personel Maaşları Vakıfbank'tan…

Didim Belediyesinin Personel Maaşları Vakıfbank\'tan…

Didim Belediyesi personel maaşlarının ödeme ihalesini kazanan Vakıfbank Didim Şubesi ile Didim Belediyesi arasında protokol imzalandı.

23.08.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi personel maaşlarının ödeme ihalesini kazanan Vakıfbank Didim Şubesi ile Didim Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Didim Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Deniz Atabay ile Vakıfbank Didim Şube Müdürü Hüseyin Turpçu ile şube çalışanları katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Başkan Atabay belediye personelinin maaşlarının hangi banka aracılığıyla ödeneceğine yönelik yapılan ihaleyi Vakıfbank'ın kazandığını hatırlatarak 3 yıllık sürede maaşların Vakıfbank tarafından ödeneceğini söyledi ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vakıfbank Didim Şube Müdürü Hüseyin Turpçu ise maaş ödemelerinin kendi bankalarının almasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek ihale kapsamında belediye personeline promosyon ödeyeceklerini ve belediye çalışanlarının bankacılık iş ve işlemlerinden kolaylık sağlanacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından karşılıklı imzalar atıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyesinin Personel Maaşları Vakıfbank'tan… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement