Didim Belediyespor'a Katkı Sağlayanlar Onurlandırıldı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor'a Katkı Sağlayanlar Onurlandırıldı

Didim Belediyespor\'a Katkı Sağlayanlar Onurlandırıldı

Didim Belediyespor yönetimi kurulu, takıma katkı sağlayan Doktor Ersoy Devecioğlu ile Aykar İnşaat firması sahibi Ali Çanak’a teşekkür plaketi verdi.

16.02.2015 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyespor yönetimi kurulu, takıma katkı sağlayan Doktor Ersoy Devecioğlu ile Aykar İnşaat firması sahibi Ali Çanak'a teşekkür plaketi verdi.

Geçtiğimiz Pazar günü Didim Atatürk Stadı'nda oynanan Didim Belediyespor - İzaks Gaziemirspor karşılaşmasına Didim Belediyespor'lu futbolcular "Destekleriniz için teşekkür ederiz. Aykar İnşaat - Ali Çanak" yazılı pankartla çıktı. Karşılaşmanın devre arasında da şeref tribününde plaket töreni düzenlenirken, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tarafından Doktor Ersoy Devecioğlu'na Didim Belediyespor'a vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Didim Belediyespor atkısı ile teşekkür plaketi verildi.

Didim Belediyespor'a katkı sunan Aykar İnşaat firması sahibi Ali Çanak'a da Didim Belediyespor Yönetim Kurulu adına hazırlatılan teşekkür plaketi ile adının yazılı olduğu Didim Belediyespor forması, Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş tarafından verildi. Altıntaş, Didim Belediyespor'a yapmış olduğu katkılarından dolayı Aykar İnşaat firması sahibi Ali Çanak'a teşekkür etti. Çanak ise kendisine verilen plaket nedeniyle Bedri Altıntaş başkanlığındaki Didim Belediyespor Yönetim Kurulu'na teşekkürlerini sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor'a Katkı Sağlayanlar Onurlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement