Didim Belediyespor Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor Sezonu Açtı

Didim Belediyespor Sezonu Açtı

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Didim Belediyespor, 2014-2015 sezonu açılış törenle yapıldı.

10.09.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Didim Belediyespor, 2014-2015 sezonu açılış törenle yapıldı. Didim Atatürk stadında yapılan açılışta kurban kesildi, Sökespor ile açılış maçı oynandı.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Didim Belediyespor, 2014-2015 sezonu öncesi açılış etkinliği düzenledi. Didim Atatürk Stadı'nda düzenlenen sezon açılış etkinliğine Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş, Didim Belediyespor idari ve teknik kadro ile futbolcular ve vatandaşlar katıldı.

Didim Halkoyunları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin halkoyunları gösterileri sunduğu Didim Belediyespor'un sezon açılış etkinliğinde idari ve teknik kadro ile futbolcular, Didim halkına tanıtıldı. Açılış etkinliğine bir konuşma yapan Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş, sezonun ilk karşılaşmasını 14 Eylül Pazar günü Didim'de Bozdoğan Belediyespor ile yapacaklarını belirterek, Didimli sporseverleri Didim Belediyespor'u desteklemeye çağırdı. Takım olarak hedef koyduklarını ifade eden Altıntaş, "2014-2015 sezonunda bir üst lige çıkma hedefimiz var. Bunu da gerek idari yönetimimiz, gerekse yerel yönetimimiz ile birlikte ve sporseverler ile birlikte bu hedefe ulaşmak istiyoruz." dedi. Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise yaptığı konuşmasında, Didim Belediyespor'u Amatör ligden profesyonel lig olan 3.lige çıkarmak istediklerini söyledi. Atabay, "Hem maddi imkanlarımız, hem sporcularımızın göstereceği çalışmalar, hem de halkımızın yapacağı destek önümüzdeki yolu bize gösterecektir. Futbol, sporun en sevilen dallarından bir tanesi. Önemli olan sportmence yarışmaktır, sporcu ahlakını genç nesillere aktarmaktır. Didim Belediyespor olarak bir hedef koyduk. 3 lige çıkarmak en büyük arzumuz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu da Didim'deki ilk müsabakaya tüm Didim halkını davet ederek, "İnşallah tüm tribünler dolar ve yer kalmaz. Biz Didim olarak en centilmen seyirci ve en centilmen takım olarak ilk günden itibaren yerimizi alalım, takımımızı destekleyelim. Artık 3.lig amatörden daha kolay. Ben bugün bu açılış etkinliğinde bulunmaktan çok mutluyum. Yakın zamanda Didim'den ayrılacağım ama gönlüm hep Didim'de, Didimlilerle olacak. Didim Belediyespor'un başarılarını da takip edeceğim" ifadelerine yer verdi.

HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

Açılış konuşmalarının ardından 2014-2015 sezonu öncesinde kurban kesildi. Teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu kurban kesiminde yapılan duaya yönetim, teknik heyet ve futbolcular katıldı. kesilen kurbanın kanını teknik heyet ve futbolculara alınlarına sürülmesinin ardından 30 dakikalık veteranlar maçı yapıldı. Açılış maçında Didim Belediyespor-Sökespor arasında yapıldı. 90 dakika oynanan karşılaşmada Didim Belediyespor, sahadan Rıza, Hasan ve Muhammed'in attığı gollerle 3-0 galip ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement