Didim Belediyespor U-16 Takımı Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor U-16 Takımı Şampiyonluğu Kutladı

Didim Belediyespor U-16 Takımı Şampiyonluğu Kutladı

Aydın Futbol U16 Kategorisi 3. Grup’ta lider olarak tamamlayan Didim Belediyesporlu futbolculara yemekte bir araya geldi.

02.06.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Futbol U16 Kategorisi 3. Grup'ta lider olarak tamamlayan Didim Belediyesporlu futbolculara yemekte bir araya geldi.

Altınkum'da Didim Belediyespor yöneticilerinden Hakan Gürsoy'un verdiği yemekte Didim Belediyespor U-16 takımı futbolcuları ile Antrenör Nevzat Kafadaroğlu katıldı. Yemek sonrasında futbolcular Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş'ın da bulunduğu etkinlikte konuşan U-16 Takım antrenörü Nevzat Kafadaroğlu Aydın'da şampiyon olduklarını ve Türkiye seçmelerine katılmak için Muğla'da yapılan şampiyonaya katılacaklarını belirtip "Muğla'da 6 takımla mücadele edeceğiz. Burada birinci olursak Türkiye'deki ilk 20 takım arasına gireceğiz ve finallere gitme hakkını kazanacağız. Bu yıl altyapı da meyvelerini almaya başladık. En son U-16'da10 yıl önce şampiyon olduk. En son 16 yıl önce gruplara kalmıştık. Bu yıl U-13 ve U-16'da şampiyon olduk. Daha önce bazı sorunlarımız vardı bunlarda çözüldü. Gelecek yıl daha iyi durumlara geleceğiz ve Didim'in adını duyuracağız." dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise şampiyon takımı tebrik ederek "Bu işlerde başarı altyapıdan olunca başarı geliyor. Hepinizi tebrik ediyorum. Önemli olan iyi çalışmak; netice bir şekilde gelir. Spor bu anlamda gençlerimizi de koruyor. Başarılı olmak önemli tebrik ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor U-16 Takımı Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement