Didim - Çocuklarla Tartışan İnternet Kafe Sahibi Tüfekle Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Didim - Çocuklarla Tartışan İnternet Kafe Sahibi Tüfekle Vuruldu

Didim - Çocuklarla Tartışan İnternet Kafe Sahibi Tüfekle Vuruldu

Çocuklarla tartışan internet kafe sahibi tüfekle vuruldu Aydın'ın Didim İlçesi'nde, bir internet kafede çocuklar ile kafe sahibi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

07.10.2015 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklarla tartışan internet kafe sahibi tüfekle vuruldu

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, bir internet kafede çocuklar ile kafe sahibi arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çocuklardan birinin olayı anlattığı ağabeyi R.I., (22) kafeye gelerek kafe sahibi 27 yaşındaki H.Ü.'yü tüfekle vurarak ağır yaraladı.

Olay, bugün saat 20.45 sıralarında Efeler Mahallesi, Kafadarlar Caddesi'nde bulunan bir internet kafenin önünde meydana geldi. Kafe sahibi H.Ü. ile kafede bulunan çocuklar arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası kafeden ayrılan bir çocuğun olayı ağabeyine anlatması sonrası arabasıyla internet kafeye gelen R.I., kafe sahibi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında getirdiği tüfeği çıkaran R.I., H.Ü.'ye iki el ateş etti. H.Ü. vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, R.I., plakası belirlenemeyen bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından H.Ü., ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve hayati tehlikesi bulunan H.Ü., Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, olaydan sonra kaçan R.I.'nın yakalanması için çalışma başlattı. R.I. kısa bir süre sonra oturduğu Efeler Mahallesi'nde gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim - Çocuklarla Tartışan İnternet Kafe Sahibi Tüfekle Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement