Didim'de AK Parti Cenk Ünlü ile Yola Devam Dedi - Son Dakika
Yerel

Didim'de AK Parti Cenk Ünlü ile Yola Devam Dedi

Didim\'de AK Parti Cenk Ünlü ile Yola Devam Dedi

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresinde mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

08.11.2014 23:22  Güncelleme: 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi yapıldı. Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde yapılan kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılıç, CHP'li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP'li Meclis üyeleri Hatice Gençay, ve Hasan Yavuz, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, AK Parti Didim Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Eski İlçe Başkanlarından Mustafa Karanlık yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü yaptı. Ünlü konuşmasının başından Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, AK Parti kadroları ile tüm partililere teşekkür ederek, "Yeni Türkiye'nin 2023 hedefleri içinde olmaktan onur ve şeref duyarım. AK Partinin hizmetlerini biz değil tüm Dünya biliyor. 12 yıllık AK Parti iktidarında tüm hizmetler muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için yapılıyor. AK Parti dünyaya yön veren ve tüm dünyayı kucak açan partidir. İlçemizde istihdam arttırıcı yatırımlar için çalışacağız. Ayrıca İlçemize Üniversite kampusu kazandırma noktasında çalışmalarımız sürecek. Ayrıca Didim- Bodrum turizm yoluyla ilgili çalışmaların takipçisiyiz" diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç da, "Türkiye itibar ve güven kazanan bir ülke haline geldi; muhalefetin buna söyleyecek bir şeyi kalmadı. Biz Aksaray'a yönelik yapılan eleştirilere de gülüp geçiyoruz. Bu kongreler bizi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacaktır. 2015 Genel seçimi için Didim'den daha iyi sonuçla çıkacağına inanıyorum" dedi.

"AK PARTİNİN KADERİ İLE TÜRKİYE'NİN KADERİ BİRLEŞMİŞTİR.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise, AK Partinin Milletten aldığı güçle 12 yıldır iktidarda olduğunu ifade ederek, "AK Parti'nin 12 yıldır yaptıkları ortada; 2023 hedefleri ortada yani, AK Partinin kaderi ile Türkiye'nin kaderi birleşmiştir. Türkiye'nin iktidar sorunu yok, muhalefet sorunu var. Muhalefet eski Türkiye'yi istiyor, ülke karışsın istiyor. Bunu görüyoruz bakın HDP'ye halkı sokağa çağırıyor. Öldüren Kürt, ölen de Kürt bir de Kürt sorununu için mücadele ediyoruz diyorlar" dedi.

Seçimde kullanılan oyların tamamını alan mevcut İlçe Başkanı Cenk Ünlü, güven tazeledi. AK Parti Didim İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Adem Seven, Atilla Milor, Ayhan Kara, Birol Salman, Burhan Çolak, Cemal Engil, Coşkun Yetiş, Erkal Tıkkın, Eylem Atıok, Feryal Aslan, Filiz Kılıç, Hayrettin Buzludağ, Kadir Ceran, Levent Boztürk, Maşallah Subaşı, Mehmet Gökdemir, Orhan Öztürk, Sebahattin Akkuş, Sedat Sarıbaş, Serkan Gümüşsuyu, Songül Yıldırım, Turgay Duran, Vedat Yamaç ve Yılmaz Öz. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de AK Parti Cenk Ünlü ile Yola Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement