Didim'de Binbaşı Akgün, Esnaf Odasına Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Didim'de Binbaşı Akgün, Esnaf Odasına Veda Etti

Didim\'de Binbaşı Akgün, Esnaf Odasına Veda Etti

Didim’de 4 yıldır İlçe Jandarma Komutanlığı yapan ve Nevşehir’e tayini çıkan Binbaşı Tuncay Akgün veda ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

04.08.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de 4 yıldır İlçe Jandarma Komutanlığı yapan ve Nevşehir'e tayini çıkan Binbaşı Tuncay Akgün veda ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Akgün, desteklerinden dolayı Oda Başkanı Pektaşoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

4 yıldır Didim'de İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yapan Nevşehir'e tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün veda ziyaretleri kapsamında Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Akgün'ü ağırlarken samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Oda Başkanı Pektaşoğlu görev yaptığı süre içerisinde İlçe Jandarma Komutanı Akgün ile iyi anlaştıklarını ve Didim için çalıştıklarını belirterek yeni görev yerinde başarılar diledi.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün ise 4 yıl görev yaptığı Didim'den ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek Didim'de en iyi şekilde görev yapmaya çalıştıklarını söyledi. Akgün, katkı ve desteklerinden dolayı Esnaf Odası Başkanı Pektaşoğlu'na, yönetim kuruluna ve çalışanlarına teşekkür edip, Oda adına Başkan Pektaşoğlu'na teşekkür plaketi verdi. Pektaşoğlu ise plaketten dolayı Akgün'e teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Binbaşı Akgün, Esnaf Odasına Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement