Didim'de Demokrasi Mitingi İçin Stk'lardan Görüş Alındı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Demokrasi Mitingi İçin Stk'lardan Görüş Alındı

Didim\'de Demokrasi Mitingi İçin Stk\'lardan Görüş Alındı

Didim Belediyesi öncülüğünde 3 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Kent Meydanında düzenlenecek olan “Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkmak için Bayrağını al da gel” mitingiyle ilgili olarak ilçemizdeki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi.

01.08.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi öncülüğünde 3 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00'de Kent Meydanında düzenlenecek olan "Cumhuriyetimize ve Demokrasimize sahip çıkmak için Bayrağını al da gel" mitingiyle ilgili olarak ilçemizdeki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi.

Bugün saat 12: 30'da Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıya Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu başkanlık ederken toplantıya bazı CHP'li Belediye meclis üyeleri, ilçemizdeki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Başkan Yardımcısı Bankoğlu Ülke olarak zor günler geçirdiklerini ve yaşanan sürecin ortada olduğunu belirterek "Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Aydın BŞB bir miting düzenledi. Bu mitinge vatandaşların duyarlılığı hat safhadaydı. Bu mitingde siyaset üstü olacak. Bu konuda duyuru çalışmalarımız sürüyor. Aydın'dan sonra Didim'de yapılacak. Mitinge Aydın BŞB Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu katılacak. İlçe Belediyelerimiz ve İlçe Başkanlarımızı davet ettik. Milletvekillerimize de davetiye gönderdik fakat kimin katılacağı şu an belli değil. Miting için mahallelerimizden ücretsiz otobüsler kaldırılacak." dedi.

Mitingde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun konuşma yapacağı bildirilirken 3 yada 4 grubun sahne alacağı bildirildi.

Toplantıya katılan bazı temsilciler ise herkesin kendisine ait bayrak, flama yada afişlerle mitinge gelmesinin de gerekli olduğunu alanda Türk Bayrağı ve Atatürk posterinin de olabileceğini dile getirdiler.

Başkan Yardımcısı Bankoğlu talebin değerlendirileceğini ve ele alınacağını, bununda daha sonra bildirileceğini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Demokrasi Mitingi İçin Stk'lardan Görüş Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement