Didim'de 'Domuz Gribi' Paniği - Son Dakika
Güncel

Didim'de 'Domuz Gribi' Paniği

Didim\'de \'Domuz Gribi\' Paniği

aydın'ın Didim İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nde gribal enfeksiyon geçiren bir hasta nedeniyle domuz gribi endişesi yaşandı.

19.03.2015 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

aydın'ın Didim İlçesi'nde, Devlet Hastanesi'nde gribal enfeksiyon geçiren bir hasta nedeniyle domuz gribi endişesi yaşandı.

Didim'de gribal enfeksiyon geçiren ve tedavi için Didim Devlet Hastanesi'ne başvuran 60 yaşındaki Halime Türkmen'de 'Domuz Gribi' şüphesine rastlanması hastanede endişeye neden oldu. Tedavi görmek için geldiği hastanede enfeksiyon tedavisi gören Halime Türkmen'e hastane doktorları tarafından domuz gribi şüphesi konulması üzerine hastane karantinaya alındı. Türkmen, ambulansla Söke Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Acil servise yaklaşık 3 saat hasta kabul edilmezken, refakatçilerin de hastaneye girişine izin verilmedi. Görevli doktorlar ile personeller, maske yardımıyla içeride kalırken, hastanenin dezenfekte edilmesi ve havalandırılmasıyla yaklaşık 3 saatlik zaman sonrası hasta kabulüne başladı. Yeni gelen hastalara da maske takıldığı gözlendi.

Hastane yetkilileri, konunun sadece şüphe olduğunu belirterek, kesin bir tanının konulamadığını, önlem olarak hastanenin acil servisinin 3 saat kapalı kalarak dezenfekte edildiği ve havalandırıldığını dile getirdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de 'Domuz Gribi' Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement