Didim'de Gençlik Haftası Etkinliklerinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Gençlik Haftası Etkinliklerinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Didim\'de Gençlik Haftası Etkinliklerinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Didim’de Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Plaj Voleybolu, Jet ski yarışmaları ve Sokak Basketbol turnuvalarında dereceye giren sporculara ve takımlar ödülleri düzenlenen törenle verildi.

18.05.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Plaj Voleybolu, Jet ski yarışmaları ve Sokak Basketbol turnuvalarında dereceye giren sporculara ve takımlar ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Didim'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Haftasında spor faaliyetleri gerçekleştirildi. Bu kapsamda Altınkum açıklarında Jet ski yarışmaları, Altınkum sahilinde plaj voleybolu ve Didim Spor salonunda sokak basketbolu etkinlikleri gerçekleştirildi. Düzenlenen spor faaliyetlerinde dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Didim Spor salonundaki ödül törenine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Savran ile Beden Eğitim Öğretmenleri ve sporcular katıldı. Dereceye girenlere madalyalar verilirken, İlçe spor Müdürü İsmail Savran Gençlik Haftası etkinliklerine destek veren ve katkı sunan herkese teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Gençlik Haftası Etkinliklerinde Dereceye Girenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement