Didim'de Hdp ve Esp'de Arama - Son Dakika
Güncel

Didim'de Hdp ve Esp'de Arama

Didim\'de Hdp ve Esp\'de Arama

Didim'de HDP ve ESP'de aramaEdiz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, yaklaşık 200 polis memurunun katılımıyla, her ikisi de aynı binada bulunan HDP ve ESP Didim İlçe başkanlıklarında arama yapıldı.

18.04.2016 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de HDP ve ESP'de arama

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Didim İlçesi'nde, yaklaşık 200 polis memurunun katılımıyla, her ikisi de aynı binada bulunan HDP ve ESP Didim İlçe başkanlıklarında arama yapıldı. Aramalar sırasında ilçe başkanlıklarına girmek istenen ve polisle tartışan iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, bugün saat 14.30'da, Atatürk Bulvarı Yıldırım İş Hanı'nda bulunan HDP Didim İlçe Başkanlığı ile Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) Didim İlçe Başkanlığı'nın yer aldığı binaya geldi. Her iki partinin de ilçe başkanlığında arama yapılmaya başlandı. Operasyona İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden memurların da katıldığı öğrenildi. Aramalar sürürken, bir TOMA aracı da bina önünde beklemeye başladı.

Didim Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı sonrası yapılan kontroller sürerken; parti ilçe başkanlıklarında terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'a ait posterler, çeşitli tarihlerde öldürülen teröristlerin fotoğrafları, yasak yayınlar, terör dokümanları, afişler ve posterler ele geçirildiği belirtildi. Malzemelere el konulurken, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de bilgisayarlar üzerinde inceleme çalışması yaptı. Aramalar sırasında ilçe başkanlıklarına girmek istenen ve polisle tartışan iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Hdp ve Esp'de Arama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement