Didim'de Huzur Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Didim'de Huzur Operasyonu

Didim\'de Huzur Operasyonu

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin Mavişehir ve Akbük girişlerinde asayiş uygulaması yaptı.

23.09.2015 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin Mavişehir ve Akbük girişlerinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulamada 64 araç incelenirken, 8 araca eksik evraktan işlem yapıldı. Araç sürücülerine ise toplamda 5 bin 89 lira trafik cezası kesildi.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınkum Yalı Caddesi ile Mavişehir ve Akbük'te güvenlik uygulaması gerçekleştirildi. Gece saat 22.00 ile 00.00 arasında yapılan uygulamaya, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği, Güvenlik Büro Amirliği, Trafik Büro Amirliği, Altınkum Polis Merkezi Amirliği ekipleri ve Aydın İl merkezinden gelen ekipler katıldı. Altınkum Yalı Caddesi'ndeki uygulamaya Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri de katılarak, kendi alanlarında incelemelerde bulundu. Sürücülerin alkol testi ile genel bilgi taraması (GBT) sorgulamaları yapıldı. Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri de işyerlerindeki gıda ürünlerindeki son tüketim tarihlerini ve TAPDK ile gıda sicil belgelerini kontrol etti.

" 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI"

Emniyetten alınan bilgilere göre; güvenlik uygulamasında 597 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulanırken, 89 işletme ile 64 araç da kontrol edildi. Uygulama sonucunda 2 aranan kişi yakalandı. Kontrol edilen 89 işletmeden 8'ine eksik evraktan işlem yapıldı. Mavişehir Polis Noktası ile Akbük Polis Noktası'nda yapılan trafik denetimlerinde ise araç sürücülerine 5 bin 89 lira trafik cezası kesilirken, 1 araç da trafikten men edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Huzur Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement