Didim'de İki Engellinin Daha Yüzü Güldü - Son Dakika
Yerel

Didim'de İki Engellinin Daha Yüzü Güldü

Didim\'de İki Engellinin Daha Yüzü Güldü

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği (DİYED) “10 engelliye 10 akülü sandalye” kampanyasında düzenledikleri ikinci el eşya satışı ile 3 Aralık Engelliler Gününde düzenledikleri etkinlikten elde ettikleri gelirle iki adet akülü sandalye alındı.

16.12.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği (DİYED) "10 engelliye 10 akülü sandalye" kampanyasında düzenledikleri ikinci el eşya satışı ile 3 Aralık Engelliler Gününde düzenledikleri etkinlikten elde ettikleri gelirle iki adet akülü sandalye alındı.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'nde düzenlenen törene, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, dernek üyeleri ve ihtiyaç sahipleri katıldı. Dernek Başkanı Altıntaş, "10 engelliye 10 akülü sandalye" kampanyasında düzenledikleri ikinci el eşya satışı ile 3 Aralık Engelliler Gününde düzenledikleri etkinlikten elde ettikleri gelirle iki adet akülü sandalye alındığını söyledi. Altıntaş "Şu ana kadar toplam 5 akülü sandalye alımı gerçekleştirdik. Hedefimiz 10, bu noktada kermeslerimiz sürecek. Belediyemizde bu noktada bizlere destek veriyor" dedi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise belediye olarak Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'nin çalışmalarına destek verdiklerini belirtti. Her bireyin engelli adayı olduğunu kaydeden Başkan Atabay, "Güncel hayatımız içerisinde engellileri unutuyoruz. Ancak hepimiz birer engelli adayıyız. Didim Belediyesi olarak Didim ve Yöresi Engelliler Derneği'nin ve Bedri Bey'in bizlere getirdiği projelere katkı sunmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda katkı sunmayı sürdüreceğiz" dedi.

Engelliler plajını 2015 yazında hizmete sunacaklarını sözlerine ekleyen Atabay, "Benim felsefem, engelliler için ayrı bir yer oluşturmak değil, engellilerle iç içe beraber olmaktır. Gücümüz çerçevesinde çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Akyeniköy mahallesinde yaşayan Engelli Hürü Mersin ile Didim'de oturan Ahmet Çelik'e akülü sandalyeleri teslime dildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de İki Engellinin Daha Yüzü Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement