Didim'de Önce Hortum, Sonra Gökkuşağı - Son Dakika
Güncel

Didim'de Önce Hortum, Sonra Gökkuşağı

Didim\'de Önce Hortum, Sonra Gökkuşağı

Aydın'ın Didim İlçesi'nde gece başlayan ve sabaha kadar devam eden yağmurun ardından öğleden sonra denizde meydana gelen hortum heyecan yarattı.

26.11.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde gece başlayan ve sabaha kadar devam eden yağmurun ardından öğleden sonra denizde meydana gelen hortum heyecan yarattı. Hortumun ardından ortaya çıkan ve kısa bir süre sonra önüne bulutların gelmesiyle kaybolan gökkuşağı ise güzel bir görüntü oluşturdu.

Didim'de dün akşam saatlerinde başlayan fırtına ve sağanak yağış gece boyunca etkili oldu. Saatteki hızı 60 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar nedeniyle dev dalgalar oluştu. Balıkçılar, Taşburun Balıkçı Barınağı'na sığındı. Sabah saatlerinde etkisini yitiren fırtınanın ardından saat 16.30 sıralarında Çamlık Mahallesi, Üçüncü Koy açıklarında denizde hortum meydana geldi. Hortum, D-Marin Didim Marina'daki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla fotoğraflandı.

Öte yandan hortumun etkisini yitirmesi sonrası Altınkum Plajı'nda gökkuşağı oluştu. Gökkuşağının belirgin renkleri, bulutların önüne gelmesiyle kısa sürede kayboldu. Hortumla heyecanlanan Didimliler, gökkuşağını çıkmasıyla rahatladı.

Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın ve sağanak yağışın 28 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerine kadar devam edeceğini bildirdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Önce Hortum, Sonra Gökkuşağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement