Didim'de Orman Kampındaki Değişim Vatandaşı Memnun Etti - Son Dakika
Yerel

Didim'de Orman Kampındaki Değişim Vatandaşı Memnun Etti

Didim\'de Orman Kampındaki Değişim Vatandaşı Memnun Etti

Didim Belediyesine ait olan Orman Kampı Tavşanburnu’nda ki değişimler vatandaşı memnun etti.

19.07.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesine ait olan Orman Kampı Tavşanburnu'nda ki değişimler vatandaşı memnun etti. Önümüzdeki hafta Türkiye Kamp ve Karavan Federasyonu'nun ağırlanacağı Orman Kampı Tavşanburnu ile ilgili olarak Başkan Atabay, "Orman kampı Avrupa'da sayılı yerlerden olacak" dedi.

Didim Belediyesinin girişimleri ve 26 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşen ihale sürecinin başarılı sonuçlanmasının ardından 5 yıllığına Didim Belediyesinin işletmesine geçen Orman Kampı Tavşanburnu Tabiat Parkı'nda belediye tarafından yapılan değişiklikler vatandaşları memnun etti.

Orman ve Su İşleri Bakanlığına ait 147 dönümlük Orman Kampı üzerinde izinler dahilinde çalışmalara başlandığını ifade eden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, "Hepinizin bildiği gibi Orman Kampının Didim için yeni bir yüz oluşturacak alan olması nedeniyle çok önemsiyorduk. Bu süreç içerisinde alandaki temizlik işlemleri tamamlandı, kullanıma açılacak olan noktalarda gereken tadilatlar yapıldı. Elektrik hatları komple yenilendi, çiçeklendirme peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarımız tamamlandı, önümüzde ki günlerde misafirlerimizin kullanımına sunmak amacıyla alanda kablosuz internet erişimi de sağlayacağız" dedi.

Başkan Atabay, kamp alanında asıl planlanan çalışmaların sezon sonu itibari ile başlayacağını, Orman kampı'nın hak ettiği şekilde Didim'e yeni çehre olarak vatandaşların hizmetine sunulacağını da aktardı.

AVRUPA'DA MARKA OLACAK

Başkan Atabay, kamp alanında konaklamak üzere Türkiye Kamp ve Karavan Federasyonu'ndan 70 karavanın yer aldığı karavan kafilesinin önümüzdeki hafta içerisinde Didim'de olacağını belirterek "Türkiye Kamp ve Karavan Federasyonu'ndan bir arkadaşımız geldi ve yer tespiti yaptı, kendileri için gereken hazırlıkları tamamladık. Bir süre ilçemizde olacaklar, bu gelen misafirlerimiz içerisinde Avrupa Karavan Kampı örgütlenmesinden bir yönetim kurulu üyesi arkadaşımız da kamp alanını inceledi. Orman kampının uluslararası alanda kullanıma açılmasını sağlayacağız. Orman kampı, Avrupa'da sayılı yerlerden olacak" diye konuştu.

30 YILDIR BÖYLE GÖRMEDİM

Öte yandan Orman Kampı Tavşanburnu Tabiat Parkı'nda kıyı temizliğinin yanı sıra, ekipler tarafından denizin içerisinde bulunan denizanalarının da ağlarla temizlendiği görüldü. Park alanında şu anda elliye yakın ailenin çadırlarda kamp kurduğu görülürken, 2+1 ayrı mutfak çadırı ile dikkat çeken İbrahim Keskin ise '30 yıldır yaklaşık 3 ayımı burada kamp yaparak geçiririm. Böyle temizlik görmedim. Kamp alanı şu anda çok temiz, denize ağ çekiliyor, duşlar tuvaletler temiz ve bakımlı. Çalışanlar ilgili, sorunumuza muhatap bulabiliyoruz ve çözüm üretiliyor" dedi.

Diğer kamp sakinleri de kamp alanında yapılan değişimlerden memnun olduklarını, kamp alanındaki market ve lokanta olarak hizmet veren tesislerin ise bir an önce açılmasını talep etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Orman Kampındaki Değişim Vatandaşı Memnun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement