Didim'de Serkan Kaya Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Didim'de Serkan Kaya Coşturdu

Didim\'de Serkan Kaya Coşturdu

Didim'de Serkan Kaya coşturduAYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki bir Beach Clup'te sahne alan Serkan Kaya, sevilen parçalarıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı.

13.08.2016 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de Serkan Kaya coşturdu

AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki bir Beach Clup'te sahne alan Serkan Kaya, sevilen parçalarıyla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı.

Arabesk müziğin sevilen ismi Serkan Kaya, Didim'deki Poseidon Beach Club'ta sahneye çıktı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde Kaya, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserine 'Mesele' adlı parçasıyla başlayan Serkan Kaya, ardından 'Kalakaldım', 'Sevemiyorum', 'Aşk ne demek bilen var mı', 'Hatıran yeter', 'Gönül bahçem' ve 'Bebeğim' şarkılarıyla konserine devam etti.

Konser öncesi hayranlarına seslenen Serkan Kaya, "Uzun zamandır Didim'e gelelim istiyorduk. Bu mekanın sahipleri aile dostlarım zaten. Hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Yazın ortasında beraber arabesk yapacağız" dedi.

Sahnede yaklaşık iki saat kalan Serkan Kaya, şarkılarını tatilciler ile birlikte söylerken, kendisine gül atan bir hayranına, "Sen bana güller attın, iyi güzel ama; ben Allah'ın gülüne nasıl basarım, basamam" demesi dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Serkan Kaya Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement