Didim'de Turzim Kokteyli Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Turzim Kokteyli Düzenlendi

Didim'de Turizm Haftası dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

16.04.2014 11:15  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de, Turizm Haftası dolayısıyla kokteyl düzenlendi.

Didim Turizm Derneği bahçesinde verilen kokteyle ilçe protokolü ve turizm işletmecileri katıldı.

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, kokteylde yaptığı konuşmasında, ilçenin turizm açısından birçok marka değere sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi:

" Altınkum, Apollon Tapınağı ve Milet bir marka. Bunun yanında ilçemizde pek çok festival gerçekleştiriliyor. Festivaller şehri Didim olarak da bir marka yaratabiliriz. Diğer tatil şehirlerinin yaptığı gibi biz de mevcut festivallerimizi tatil broşürlerimizin içine ekleyerek, festivallerle de bir marka olabiliriz. İnanıyorum ki, iyi düşüncelerle başlarsak, iyilikleri istersek ve bu konuda da çalışırsak turizm daha çok bizlere gelir getirecektir."

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay da kendisinin de uzun yıllardır turizmcilik yaptığını ve belediye başkanlığı öncesi son 6 yıldır Didim Turizm Derneği başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlattı.

Dernek bünyesinde bugüne kadar Didim'de turizmin gelişmesi için çeşitli çalışmalar yaptığını ancak artık icra noktasında olduğunu ifade eden Atabay, şunları kaydetti:

"Didim'in, diğer turizm bölgeleri gibi olabilmesi için gece gündüz çalışmamız lazım ama bu sadece belediyenin çalışmasıyla olmaz. Turizmden bahsediyorsak, turizmin ana konusu turizm işletmecileridir. Bizler yerel yönetim olarak ilçemizde bulunan işletmecilere ve ilçemize gelerek yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza, önlerini açma anlamında teşvikler sağlayacağız." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Didim'de Turzim Kokteyli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement