Didim'de Üreticiler Bilgilendirildi - Son Dakika
Ekonomi

Didim'de Üreticiler Bilgilendirildi

Didim\'de Üreticiler Bilgilendirildi

Didim Ziraat Odası ile Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ortaklaşa “Çiftçi Bilgilendirme Toplantıları” düzenledi.

09.02.2016 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Ziraat Odası ile Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ortaklaşa "Çiftçi Bilgilendirme Toplantıları" düzenledi.

Gerçekleştirilen toplantılara Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Halis Yaşar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün tüm birimlerinden birer personelin katılırken Akköy, Akyeniköy, Balat, Batıköy, Denizköy, Fevzipaşa ve Yalıköy Mahallelerinde bulunan çiftçilere yönelik bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yapılan bilgilendirme toplantılarına çok sayıda çiftçi ve üretici katıldı. Katılımcılara Gıda, Bitki Sağlığı, Desteklemeler, Kooperatifçilik, Coğrafi işaretler ve Marka, Miras Kanunu, Arazi Satışı, Anız yangınları, Biçerdöver Hasadı, Su Ürünleri ve Hayvancılık konularında bilgilendirme yapıldı.

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir "Bu toplantılar İlçe Müdürlüğümüz, Ziraat Odamız ve Çiftçilerimizle olan işbirliğini arttırmaktadır. Sağlanan bu iş birliği ilçe tarımına yansıyacaktır. Son derece verimli toplantılar gerçekleştirdik" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Didim'de Üreticiler Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement