Didim'de Yağmur Suyu Hattı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yağmur Suyu Hattı Yenileniyor

Didim\'de Yağmur Suyu Hattı Yenileniyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Didim'de su taşkınlarını önlemek için üçüncü çalışmasını başlattı.

06.02.2015 09:01  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Didim'de su taşkınlarını önlemek için üçüncü çalışmasını başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), Didim'de su taşkınlarını önlemek için üçüncü çalışmasını da başlattı. Didim Çamlık Mahallesi'nde yağmur suyu hattı yenileniyor.

Aşırı yağışlardan en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Didim'de su taşkınlarını engellemek için Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün başlattığı çalışmalar devam ediyor.

ADNAN MENDERES BULVARI'NDA ÇALIŞMA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla başlayan incelemelerde tespit edilen Cumhuriyet Caddesi ve İnönü Bulvarı üzerinde çalışmalar daha önce başlamıştı. Su taşkınlarının yaşandığı kritik noktalardan bir diğeri olan Çamlık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde de ASKİ ekipleri yağmur suyu hattını yenileme çalışmalarına bu hafta başladı. 350 metrelik hatta ASKİ ekipleri yetersiz borular yerine 600 milimetrelik yeni borular döşüyor. Hava şartları elverirse çalışma 10 gün içinde tamamlanacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Yağmur Suyu Hattı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement