Didim Demokrasi Platformundan Tasarısı Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Didim Demokrasi Platformundan Tasarısı Tepkisi

Didim Demokrasi Platformundan Tasarısı Tepkisi

Didim Demokrasi Platformuna bağlı sendikalar ve sivil toplum kuruluşları ortak düzenledikleri basın açıklamasıyla TBMM’de görüşülmeye başlanan İç Güvenlik Yasa tasarısını eleştirdi.

20.02.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Demokrasi Platformuna bağlı sendikalar ve sivil toplum kuruluşları ortak düzenledikleri basın açıklamasıyla TBMM'de görüşülmeye başlanan İç Güvenlik Yasa tasarısını eleştirdi.

Atatürk Bulvarı üzerindeki meydanda bir araya gelen Didim Demokrasi platformu üyeleri adına basın açıklamasını Eğitim Sen Didim Temsilcisi Turgay Elçi okudu. Elçi, yaptığı açıklamada; "Kamuoyunda İç Güvenlik Yasası olarak bilinen 'Polis Vazife ve Selahiyet Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine emekçilerin, demokrasi güçlerinin ve kamuoyunun yoğun tepkisine rağmen Meclis Genel Kurulunda başlanmıştır. Hükümete sesleniyoruz, temel hak ve özgürlükleri askıya alan bu sıkıyönetim yasasını derhal geri çekin. Halklarımızın ve emekçilerin ihtiyacı yeni bir SS yasası değil barış ve demokrasinin tesisine yönelik düzenlemelerdir. Bizler emek ve demokrasi güçleri olarak tasarı geri çekilinceye ve anti demokratik uygulamalara son verilinceye kadar ülkenin dört bir yanında alanlara çıkarak mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Demokrasi Platformundan Tasarısı Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement