Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Sergisi Açıldı

Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Sergisi Açıldı

Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Mahallesindeki yıl sonu etkinliğinde kursiyerlerin yaptıkları eserler sergilenirken Erdal Biçerli'nin Sergisi de beğeniye sunuldu.

19.06.2015 09:59  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Mahallesindeki yılsonu etkinliğinde kursiyerlerin yaptıkları eserler sergilenirken Fotoğraf Sanatçısı ve Fotoğraf Kursu Öğretmeni Erdal Biçerli'nin Sergisi de beğeniye sunuldu.

Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Mahallesindeki yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Öner ile çok sayıda Akbüklü katıldı. Akbük Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşen sergi açılışında halk eğitim tarafından düzenlenen kurslarda eserlerini ve ürünleri beğeniye sunuldu. Sergide ayrıca Fotoğraf Sanatçısı ve Fotoğraf Kursu Öğretmeni Erdal Biçerli'nin Sergisi beğeniye sunuldu.

Açılış kurdelasını Kaymakam Yönden'in eşi ile kursiyerler birlikte yaparken, Kaymakam İskender Yönden sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Ardından sergiyi gezerek bilgi aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Halk Eğitim Merkezinin Akbük Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement