Didim ile Yunan Adalarına Karşılıklı Seferlerin İlk Adımı Atıldı - Son Dakika
Yerel

Didim ile Yunan Adalarına Karşılıklı Seferlerin İlk Adımı Atıldı

Didim ile Yunan Adalarına Karşılıklı Seferlerin İlk Adımı Atıldı

Didim ile Yunanistan’ın Kos ve Kalymnos adalarına karşılıklı turların başlatılması amacıyla 6-7-8 Mayıs tarihlerini kapsayacak 3 günlük ilk paket turu gezisine İlçe protokolü ile kamu çalışanları katıldı.

07.05.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Kalymnos adalarına karşılıklı turların başlatılması amacıyla 6-7-8 Mayıs tarihlerini kapsayacak 3 günlük ilk paket turu gezisine İlçe protokolü ile kamu çalışanları katıldı.

Didim destinasyonu ile ülke turizminin gelişimine katkıda bulunmak, Yunan adalarıyla ilişkilerin karşılıklı olarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan ilk paket tur gerçekleştirildi. İlçede faaliyet gösteren seyahat acentelerinden Felicia Travel işletmecisi Ali Çamurcu'nun öncülüğünde, 6-7-8 Mayıs tarihlerini kapsayacak 3 günlük ilk paket tura, İlçe protokolü, kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarında çalışan personeli katıldı.

D-Marin Didim'den yola çıkılırken tur'a İlçe Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Garnizon Komutanı Çetin Gülseven ve eşi, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım ve eşi, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç ve eşi, Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Ali İhsan Kubaliç ve eşi, Belediye Meclis Üyeleri Erdal Baylan ve eşi, Seda Sarıbaş ve eşi, İbrahim Eray ve eşi ile kamu personeli ile sivil toplum kuruluşlarından toplam 66 kişilik kafile yer aldı.

Paket tur kapsamında Leros, Kalymnos, Patmos ve Kos adalarının gezilecek; tarihi turistik yerler ile ören yerleri gezilip görüşmelerde bulunulacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim ile Yunan Adalarına Karşılıklı Seferlerin İlk Adımı Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement