Didim Sağanak Yağmura Teslim - Son Dakika
Güncel

Didim Sağanak Yağmura Teslim

Didim Sağanak Yağmura Teslim

Aydın'ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağmur sonrası ev ve iş yerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı.

14.11.2014 10:25  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağmur sonrası ev ve işyerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı. İtfaiye ekipleri, yolda mahsur kalan araçları kurtarma; su basan ev ve işyerlerinde de tahliye çalışması yaptı.

Didim'de şiddetli yağmur, yaşamı olumsuz etkiledi. Didim'de akşam saatlerinde başlayan ve zamanla etkisi artıran şiddetli yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Didim merkez ile bağlantı sağlayan Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı ve ilçe merkezindeki ana arterlerde, rögarların tımanması sonucu oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşatttı. Bazı araçlar dereye dönen caddelerde mahsur kaldı. Sağanak yağmur Altınkum ve ilçe merkezindeki alçak kesimlerdeki ev ve işyerlerinde su baskınlarına da neden oldu.

Didim Belediyesi ekipleri, bazı kesimlerde suyun yükselmesi nedeniyle kepçe ile kanal açma, su basan ev ve işyerlerinde vidanjörler ile tahliye çalışması yapıldı. İtfaiye ekipleri yolda mahsur kalan araçları kurtarma çalışması yaparken, su basan ev ve işyerlerinde de motopomp ile su tahliye çalışması yaptı. Yağmur nedeniyle belediyeye yaklaşık 80 su baskını ihbarı geldiği belirtildi.

CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay yağmun nedeniyle işyerlerini su basan esnafı ziyaret etti. Belediye ekiplerinin çalışmalarını takip eden ve giydiği çizme ile hasar gören ev ve işyerlerinde yerinde incelemelerde bulunan Başkan Atabay, belediyenin kanal açma aracının ve ekiplerin çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü söyledi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim Sağanak Yağmura Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement