Didim Ülkü Ocaklarından Duyarlı Çalışma - Son Dakika
Yerel

Didim Ülkü Ocaklarından Duyarlı Çalışma

Didim Ülkü Ocaklarından Duyarlı Çalışma

Didim Ülkü Ocakları, Doğu ve Güneydoğu’da terörle mücadele eden Güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla duyarlı bir çalışmaya imza attı.

10.06.2016 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Ülkü Ocakları, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden Güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla duyarlı bir çalışmaya imza attı. Hazırlanan stantta vatandaşlar, güvenlik güçlerine mektup yazarak duygularını dile getirdi.

Didim Ülkü Ocakları anlamlı bir çalışmaya imza attı. Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden Güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde Merkez Camii önünde stant kurularak Didimliler duygu ve düşüncelerini yazılı olarak kaleme aldı. Kimi vatandaşlar ise mektup yazmanın yanı sıra Güvenlik güçlerine Ramazan ayı tebriği gönderdi.

Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç kampanyanın güvenlik güçlerine moral amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek "Son günlerde yaşanan terör olaylarından sonra Güvenlik güçlerimize moral vermek amacıyla bu kampanyayı gerçekleştirdik. Didimlilerin kaleme aldığı tüm bu mektuplar güvenlik güçlerimize tanıdığımız kişiler aracılığıyla ulaştırılacaktır. Kampanyamıza Türk Eğitim Sen, Türk Sağlık Sen, Türk Haber Sen ve Türk Büro Sen'de destek olmaktadır. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ülkü Ocaklarından Duyarlı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement