Didim ve Efeler'de Trafik Kazası 3 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Didim ve Efeler'de Trafik Kazası 3 Yaralı

Didim ve Efeler\'de Trafik Kazası 3 Yaralı

Aydın’ın Didim İlçesinde elektirikli bisiklet ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında elektrikli bisiklet sürücüsü ağır yaralandı.

27.09.2015 02:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesinde elektirikli bisiklet ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında elektrikli bisiklet sürücüsü ağır yaralandı. Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi'nde de meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ile arkasındaki yolcu yaralandı.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bayram ziyaretinden döndüğü öğrenilen Mesut Sütlübulak (23) isimli vatandaş, Atatürk Bulvarı üzerinde yolcu indiren şehiriçi minibüsüne arkadan çarptı. Çarpma sonucunda ağır yaralanan Mesut Sütlübulak Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza gece 23.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aldığı yolcularla Altınkum istikametinden kent meydanına doğru seyreden 09 M 6261 plakalı Yusuf Dağ (28) yönetimindeki şehiriçi minibüsü bir yolcunun inmek istemesi üzerine yolun sağına yanaşarak durdu. Bu esnada başka yolcu almak için geri geri giden minibüse arkadan gelen elektrikli bisiklet sürücüsü Mesut Sütlübulak süratle çarptı. Başını minibüsün arka camına çarpan Sütlübulak ağır yaralandı.

Görgü şahitlerinden Halit öz (25) isimli bir vatandaş yaşananları şu şekilde anlattı; "Minibüs yolcu indirmek için yolun sağına yanaşmıştı. Bu esnada biraz geride bulunan biri minibüse binmek için yürüyünce sürücü de o yöne doğru geri geri gelmeye başladı. Arkadan süratli şekilde gelen motosikleti sürücüsü de büyük bir gürültüyle minibüse çarptı. Hemen polisi arayarak durumu bildirdik. Yaralı motosiklet sürücüsü yarım saat yerde ambulans bekledi."

Öte yandan olay yerine gelen trafik ekipleri kazanın yaşandığı Atatürk Bulvarı'nı kısa süreliğine trafiğe kapatırken minibüs şoförü Yusuf Dağ, alkol muayenesinin ardından emniyete götürüldü. Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mesut Sütlübulak'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet kazasında da motosiklet sürücüsü ile arkasındaki yolcu yaralandı. Umurlu istikametinden Efeler istikametine seyir halinde olan plakası ve sürücüsünün ismi tespit edilemeyen motosiklet karışıtğı kaza sonrası devrildi. Motosiklet sürücüsü ve yolcuya ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Asfalt zemine savrulan her iki kazazede de ambulansla hastaneye kaldırıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim ve Efeler'de Trafik Kazası 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement