Didimli Çocuklar Fenerbahçe Spor Okulları Sizleri Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Didimli Çocuklar Fenerbahçe Spor Okulları Sizleri Bekliyor

Didimli Çocuklar Fenerbahçe Spor Okulları Sizleri Bekliyor

Didim’de yeni kurulan Didim Fenerbahçe spor Okulları eğitimlerine başladı.

20.06.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de yeni kurulan Didim Fenerbahçe spor Okulları eğitimlerine başladı. 3 Eğitmen eşliğinde başlayan eğitimlerde şu ana kadar 65 çocuk kayıt yaptırırken, kayıtlar devam ediyor.

Didim'de yeni kurulan Didim Fenerbahçe spor Okulları eğitimlerine başladı. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Didim Fenerbahçe Spor Okullarında Garden Of Sun tesislerinde Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftanın 4 günü eğitimlerini sürdürüyor. Spor Okullarında görevli Ziya Onat Erbaş, İbrahim Dağdelen ve Ali Rıza Gürbüz eşliğinde eğitimler başlarken ilk etapta eğitimlere Didim'den 65 çocuk kayıt yaptırdı.

Didim Fenerbahçe spor Okulları sorumlusu Özkan Caymaz FB Spor Okullarının eğitimlere başladığını ve haftanın 4 günü sürdüğünü belirterek "Spor Okullarına kayıtlarımız devam ediyor. İlk kayıtlarımız aldık ve eğitimler başladı. Süreç içerisinde devam edecek. Gerek Didim'den gerekse Didim'e tatile gelen aileler çocuklarını kayıt yaptırabilirler. Amacımız çocuklarımızı sporla tanıştırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bizler ilçemizden Fenerbahçe'mize sporcu yada sporcular da kazandırabilirsek daha da mutlu olacağız. Tüm aileleri bilgi almak için spor okullarımıza bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimli Çocuklar Fenerbahçe Spor Okulları Sizleri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement