Didimli Muhasebeciler Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Didimli Muhasebeciler Bir Araya Geldi

Didimli Muhasebeciler Bir Araya Geldi

Aydın SMMO Didim Temsilciliği’nin düzenlediği etkinlikte ilçede faaliyet gösteren muhasebeciler bir araya getirdi.

01.10.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın SMMO Didim Temsilciliği'nin düzenlediği etkinlikte ilçede faaliyet gösteren muhasebeciler bir araya getirdi.

Aydın Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Didim Temsilciliği üyelere yönelik bir yemek düzenledi. Yemeğe Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen, Aydın SMMO'nun eski başkanı Fettah Açan, Didim temsilcisi Günay Tıkın ile Kuşadası, Söke ve Nazilli temsilcileri ile Didimli muhasebeciler katıldı.

Yemekte konuşan Aydın SMMO Didim temsilcisi Günay Tıkkın Didim'de ilk kez bu tür bir yemek düzenlediklerini belirterek göreve yeni seçilen kişiler olarak kaynaşma ve dayanışma için burada olduklarını ifade etti.

Yemekte konuşan Aydın SMMO'nun eski başkanı Fettah Açan ise görev süresinin dolmasına rağmen bu tür etkinlikler yer almaya devam edeceğini belirterek, herkesin yerinin yanında farklı olduğunu söyledi ve birlik beraberlik mesajı verdi. Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen Didim'de olmakta mutlu olduğunu ve bu tür sosyal kaynaşma etkinliklerin her zaman içerisinde olacağını belirtip katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Yemekte Aydın SMMO Didim temsilcisi Günay Tıkkın, eski oda başkanı Fettah Açan'a ve eski Didim temsilcisi Ahmet Karaoğlu'na teşekkür plaketi verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimli Muhasebeciler Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement