Didimlilerden Üst Geçit Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Didimlilerden Üst Geçit Çağrısı

Didimlilerden Üst Geçit Çağrısı

Didim’de zaman zaman kazaların yaşandığı ve canların yitirildiği Mavişehir otogar kavşağına üst yada alt geçidin yapılmasının gerekliliği Ramazan Bayramında bir kez daha ortaya çıktı.

02.08.2014 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de zaman zaman kazaların yaşandığı ve canların yitirildiği Mavişehir otogar kavşağına üst yada alt geçidin yapılmasının gerekliliği Ramazan Bayramında bir kez daha ortaya çıktı.

Didim'de yerel yönetimler olmak üzere bir çok toplantıda bir çok yetkili kurum yada kişilerce dile getirilen Mavişehir otogarı önüne alt yada üst geçit yapılması zorunluluğu bu yılda yapılmazken, üst yada alt geçidin ne kadar zorunlu olduğu Ramazan Bayramı tatilinde bir kaz daha kanıtlandı. İlçeye yurt içi ve yurt dışında gelen tatilciler ile günü birlik tatilcilerin Mavişehir Pazar yerini uğramak istemeleri nedeniyle Didim- Söke yolunda uzun araç parkları oluşurken araçları güç bela park eden vatandaşlar yoldan karşıya geçmekte ise bir o kadar zorlandılar.

Gerek yol üzerine yapılan uygunsuz parklar, gerek yoldaki aşırı trafik gerek se ışıklandırmanın yetersiz olması nedeniyle karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar canlarını tehlikeye atarak karşıya geçmeye çalıştı. Yıllardır Mavişehir otogarı önüne üst yada alt geçit yapılması noktasında mahalle sakinlerinin talebi olmasına rağmen yetkililer bu çağrıları kulaklarını tıkarken yaşanan trafik kazaları ile yitirilen canlar da bu talebin duyulmasına yetersiz kaldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didimlilerden Üst Geçit Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement