Diego: Brezilya'ya Geri Dönmek... - Son Dakika
Spor

Diego: Brezilya'ya Geri Dönmek...

Diego: Brezilya\'ya Geri Dönmek...

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'de oldukça mutlu olduğunu ve ülkesine dönme fikrini rafa kaldırdığını belirtti.

14.11.2014 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, ülkesine dönmeyi düşünmediğini ve Türkiye'de mutlu olduğunu belirterek sarı lacivertlilerle üç senelik sözleşmesi olduğunu hatırlattı.

Her geçen gün İstanbul'a daha da alıştığını vurgulayan Diego, Lance'ye verdiği demeçte, "İstanbul, diğer yaşadığım şehirlerden oldukça farklı. Adaptasyon sürecim zorlu geçiyor ancak kulüp ve takım arkadaşlarım bana fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Şu an ligde lideriz ve her şey yolunda gidiyor." ifadelerini kullandı.

Kariyerine ülkesinde devam etmeyi düşünmeyen Brezilyalı oyun kurucu, "Avrupa'ya ilk geldiğimde mutlaka geri döneceğimi söylüyordum. Buraya alıştıkça fikrim de değişti. Tercihleri bu yönde kullananlara saygım sonsuz. İlerleyen yaşlarda Avrupa'da futbol oynamayı sürdürmek çok zor. O yüzden geri dönüyorlar, bunu anlayabiliyorum. Benim hedefim ise, burada devam etmek. Üç senelik sözleşmem var ve bunu tamamlamak istiyorum. Parayla bir ilgisi yok, ben keyif alarak oynuyorum." dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabete değinerek, " Portekiz'de Porto ile Benfica rekabetini gördüm. İdmanlarda bile kırmızı giyemezdim. Brezilya'da Santos ile Corinthians, İtalya'da Juventus ile Inter ve İspanya'da Atletico ile Real derbilerini gördüm ancak inanın ki hiçbiri buradaki atmosfer ile kıyaslanamaz. Bu maç taraftarlar için hayati önem taşıyor." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego: Brezilya'ya Geri Dönmek... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement