Diego'dan Fenerbahçe'ye Mesaj Var! - Son Dakika
Spor

Diego'dan Fenerbahçe'ye Mesaj Var!

Diego\'dan Fenerbahçe\'ye Mesaj Var!

Brezilyalı futbolcu, İstanbul'a gelmeyi iple çektiğini belirtirken çok özel açıklamalarda bulundu.

18.06.2014 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe #39;nin bu yılki ilk bombası Diego Ribas, sarı lacivertlilerle anlaşmaya vardığı için çok mutlu olduğunu ve büyük bir heyecan yaşadığını itiraf etti.

Geçtiğimiz sezon Atletico ile La Liga şampiyonluğu yaşayan Diego, Habertürk #39;e verdiği demeçte, quot;Fenerbahçe #39;ye geldiğim için çok mutluyum. Müthiş bir heyecan var. Kalbim adeta küt küt atıyor. Ailemle birlikte şimdi dinleniyorum. Yeni sezonda formama hazır olacağım. quot; ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarına seslenen Brezilyalı yıldız, quot;Onları gerçekten çok merak ediyorum. Elimde birkaç maçın görüntüleri var. Müthiş bir camia. Sürekli onları izliyorum. Onlara en iyi dileklerimi ve sevgilerimi yolluyorum. quot; şeklinde konuştu.

quot;HER ŞEY MUHTEŞEM OLACAK quot;

Sarı lacivertli kulüp ile ilgili çoğu bilgiye sahip olduğunu belirten 29 yaşındaki orta saha, quot;Teknik direktörün anlayışı nedir, takımın tarzı nedir, sistem nedir bunları öğrenmeye çalışıyorum. Her türlü bilgiye sahibim çünkü Arda gibi iyi bir arkadaşım var. Bir de orada yıllardır oynamış Alex var. Her şey muhteşem olacak. quot; dedi.

Temmuz başında İstanbul #39;da olacağını müjdeleyen yıldız futbolcu, quot; Ersun Yanal #39;ın nasıl bir hoca olduğunu, bir futbolcudan neler istediğini araştırdım. Çok iyi bir antrenör. Meireles ve Alves ile birlikte oynamak çok keyifli olacak. Temmuz başında oradayım. En kısa zamanda taraftarlarla bir araya geleceğiz. quot; açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego'dan Fenerbahçe'ye Mesaj Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement