Diego: Eğer Hocamız Şans Verirse... - Son Dakika
Spor

Diego: Eğer Hocamız Şans Verirse...

Diego: Eğer Hocamız Şans Verirse...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, Mersin İdmanyurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

04.03.2015 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçıdna Mersin İdmanyurdu'nu 2-1'lik skorla mağlup ettiği maçta takımının ilk golünü kaydeden Diego, maç sonu yaptığı açıklamalarda iyi bir oyun sergilediklerini belirtirken, Galatasaray derbisiyle ilgili de görüşlerini paylaştı.

Yayıncı kuruluşa konuşan Brezilyalı yıldız, "izim için çok güzel bir karşılaşma oldu. Keyif vericiydi. Güzel bir futbol oynadık, insanların gözüne hoş gelecek bir oyun sergiledik. Bu akşam buradan hepimizi keyifle ayrılıyoruz." dedi.

Diego, "Galatasaray maçında patlama yapacak mısın?" şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Ben aslında takımıma yardımcı olmak için, iyi bir performans sergilemek için idmanlarda elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum. Şimdi önümüzde bir Galatasaray maçı var. Ancak bu hocamızın kararı olacak. Eğer o gün bana şans verirse, sahada elimden geleni yapacağıma söz veriyorum."

VOLKAN: "DAHA ÇOK SU AKAR..."

Sarı-lacivertli file bekçisi Volkan Demirel ise maç sonu açıklamalarında şöyle konuştu: "Güzel bir maç oldu. İki ayaklı bu tarz maçlarda galibiyet önemlidir. İkinci maç için büyük bir avantaj yakaladık. Şimdi bu maçı bir kenara koymalıyız. Önümüzde bir derbi maçı var. Kötü oynayan arkadaşlar bunu bir an önce unutmalı. Fenerbahçe - Galatasaray maçları her zaman önemlidir. Her zaman dediğim gibi futbolun bayramı olacak. Taraftarlarımız lütfen sahada kalsın. Onların desteğiyle sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum."

Volkan, ligde yaşadıkları düşüşün anormal bir durum olmadığını da anlatırken, "Her futbol takımı bu tarz şeyler yaşıyor. Hem de aynı aylar içerisinde. Sakatlıklar oluyor, cezalılar oluyor... Lig uzun bir maraton, daha 12 hafta var. Bu değirmenin altından daha çok su akar. Elbet puan kayıpları olacaktır. Şu an konuşmak için çok erken." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego: Eğer Hocamız Şans Verirse... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement