Diego: Fenerbahçe'de Tarih Yazacağım - Son Dakika
Spor

Diego: Fenerbahçe'de Tarih Yazacağım

Diego: Fenerbahçe\'de Tarih Yazacağım

Diego Ribas, Fenerbahçe'ye tarih yazmak için geldiğini söyledi.

18.07.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Topuk Yaylası'nda devam edem kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Deneyimli futbolcu Fenerbahçe'ye tarih yazmaya geldiğini ifade etti.

Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe, Süper Lig ve Brezilya Milli Takımı'nın yarattığı hayal kırıklığı dahil bir çok soruya cevap verdi.

"TESİSLER HARİKA"

Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini söyleyen Diego, "Böyle harika bir ortamda ve böyle tesislerde olmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar gerçekten pozitif bir çalışma yaşadım. Antrenmanlarda eğleniyoruz. Tesisleri gerçekten çok beğendim. Şuana kadar her şey harika gidiyor." dedi.

"YENİLGİYE ÇOK ŞAŞIRDIM"

Dünya Kupası'nda Sambacılar'ın gösterdiği kötü performansa değinen Diego, "Brezilya'nın aldığı yenilgiye ben de çok şaşırdım. Bu normal değildi ancak tam olarak konuşamam. Takımın içinde yer almadığım için neler yaşandığını bilmiyorum. O yüzden konuşmam doğru olmaz." diye konuştu.

Fenerbahçe olarak herzaman mücadele edeceklerini ifade eden Diego, bu nedenle 4. ve ya 5. yıldızın pek bir öneminin olmadığını söyledi.

"TÜRK ARKADAŞLARIMDAN BİLGİ ALDIM"

Türkiye'ye gelmeden önce bir çok Türk arkadaşımdan bilgi alığını söyleyen yıldız,"Türkiye Ligi'nin Almanya, İtalya, İspanya kadar olmasa da iyi bir seviyede olduğuna inanıyorum. Sürekli gelişen bir lig. Her futbolcu fit ve hazır olmalı bunu Türkiye Ligi'nde gösterebileceğime inanıyorum." dedi. Yabancı kuralı içinse, "Yabancı kuralı benim ilk defa karşılaştığım bir şey. Benim için bir ilk olacak. Hocamızın kararına saygı duyacağım. Hocamız beni nerde oynatmak isterse ona göre oynayacağım. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadelerini kullandı.

"ALEX KENDİ TARİHİNİ YAZDI BENDE..."

Fenerbahçe'de bulduğu için çok şanslı hissettiğini dile getiren Sambacı, "İyi bir sezon geçirmek için çok motiveyim. Fenerbahçe Stadı gerçekten çok güzel ve modern. Güzel atmosfer olacağına inanıyorum.  Bir çok oynadığım kulüpte farklı futbolcularla kıyaslamalar oldu. Alex burada 8 senesini geçirdi ve kendi tarihini yazdı. Ben de şimdi buradayım ve kendi tarihimi yazacağım. Herkes kendi işine bakmalı." dedi.

Melo ile olan arkadaşlığından bahseden Diego, "Gelmeden önce de bir çok kez konuştuk. Derbi gibi özel maçlar oynamak heyecan verir. Melo çok iyi bir oyuncu ona saygı duyuyorum ama sahaya çıkınca kazanmak isterim." ifadelerini kullandı.

Diego son olarak "10 numara biraz özel oyunculara aittir ama bu sadece numaradır. Arda Turan Fenerbahçe hakkında çok olumlu şeyler söyledi." dedi ve toplantıyı bitirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego: Fenerbahçe'de Tarih Yazacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement