Diego: İnsanları Mutlu Eden Bir Diego... - Son Dakika
Spor

Diego: İnsanları Mutlu Eden Bir Diego...

Diego: İnsanları Mutlu Eden Bir Diego...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

09.11.2014 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla mağlup ettiği maçta sergilediği performansla beğeni toplayan Diego Ribas, maç sonu yaptığı açıklamalarda iyi bir oyunla galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Lig TV'ye konuşan Diego, "Bu akşam bizim için çok mutlu akşamı geride bıraktık. Belkide şu ana kadarki en iyi oyunumuzu sahaya yansıttık. İyi bir performas ortaya koyduğumu düşünüyorum. Takım olarak iyi oynadığımız zaman her oyuncu kendi performansını sahaya yansıtıyor. Ben de her hafta sahada daha iyi olmaya çalışıyorum. dedi.

Yıldız futbolcu kendi performansını değerlendirirken, "Bu akşam mutlu bir Diego vardı sahada. İnsanları da mutlu eden bir Diego vardı. Ben her zaman takımım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ben her zaman daha iyisini yapmaya gayret gösteriyorum ve her geçen hafta daha iyi olacağım." diye konuştu.

KADLEC'İN AÇIKLAMALARI

Mücadelede önce kendi kalesine, ardından da rakip kaleye gol atan Michal Kadlec ise, "Öncelikle takımımıza bu akşamki galilbiyet için teşekkür ediyorum. Bizim için önemli bir galibiyetti. Bazen birbirimize şaka yaparız bu akşam 2 gol attım diye. Skor kaç kaç diye sorduklarında ise 1-1 diye cevap veriririz... Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Hatamdan dolayı üzgünüm ancak çabuk toplarlanıp rakip kale de golü de buldum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Diego: İnsanları Mutlu Eden Bir Diego... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement