Diego Ribas: Beni Trabzon'a Götürmeyin - Son Dakika
Spor

Diego Ribas: Beni Trabzon'a Götürmeyin

Fenerbahçeli Diego Ribas, ağrılarını gerekçe göstererek Trabzonspor maçına gitmek istemiyor.

23.04.2016 09:55  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fener'de uzatmaları oynayan Diego, şansını fazla zorluyor. Mersin maçında yuhalanınca "Benim için F.Bahçe bitti" diyen Diego, Konya'daki kupa sınavından sonra gemileri tümden yaktı. Sambacının, "Sakatım" deyip Trabzon'a gitmek istemediği öğrenildi.

DÜNKÜ ÇALIŞMAYA KATILMADI

Diego Ribas, kafasında Fenerbahçe'yi iyice bitirdi. Samandıra'da oldukça moralsiz bir görüntü çizen Brezilyalı oyuncu, antrenmanlarda da oldukça isteksiz. Kendisine en ufak bir dokunuşta bile "Ağrım var" deyip idmana devam etmek istemeyen Diego, dünkü çalışmaya da katılmadı. Yıldız futbolcunun sakatlığını bahane edip Trabzon'a da gitmek istemediği gelen haberler arasında.

ANTALYASPOR İSTİYOR

Yuhalandığı Mersin karşılaşması sonrası, "Fenerbahçe benim için artık bitti" diyen Diego'nun Antalyaspor ile temas halinde olduğu ve sezon sonunda Akdeniz temsilcisine imza atmaya yakın olduğu gelen haberler arasında. Diego ile eski kulübü Santos da yakından ilgileniyor.

Son Dakika Spor Diego Ribas: Beni Trabzon'a Götürmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • avcı: Gel fener gel 3 3 Yanıtla oflu: Yani terorist potansiyeliniz var ve polis onu kullandı diyorsun;)) 7 1 oflu: Yani polis var olan terorist potansiyelimizi kullandı diyorsun;))) 3 1 oflu: Yani polis var olan terorist potansiyelimizi kullandı diyorsun 3 0 Fenerbahçe Şırnak: Yo yemez artık fenerbahçe ye değil kurşun taş atılırsa o trabzonu başınıza yıkarız 1 0 oflu: Yani polis terorist potansiyelimizi kullandı diyorsun;) 0 0
  • kelebek: ASLANIM TRABZON T.C. SINIRLARI İÇİNDE. 1 5 Yanıtla
  • oflu: Adam avcı dan korktu la 2 3 Yanıtla
  • oflu: Av mevsimi 2 fragmanı yayınlandı millet 0 1 Yanıtla
  • oflu: av mevsimi 2 Trabzon simemalarında 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement