Diego Ribas'ı Alan Fenerbahçe Kimleri Gönderecek? - Son Dakika
Spor

Diego Ribas'ı Alan Fenerbahçe Kimleri Gönderecek?

Fenerbahçe yönetimi yabancı kontenjanında yer açmak için kadrosunda yer alan futbolcuların diğer kulüplerle yaptığı pazarlıkları bekliyor.

03.07.2014 04:18  Güncelleme: 07:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diego Ribas transferi ile kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 13'e çıkan Fenerbahçe'de yolların ayrılması planlanan futbolcuların yıllık aldığı rakamlar sıkıntı yaratıyor.

İSTEDİKLERİ RAKAMLAR TRANSFERİN ÖNÜNÜ TIKIYOR

LİGTV'de yer alan habere göre; Sarı Lacivertli yönetim tarafından kulüplerle görüşme yetkisi verilen oyuncu menajerlerinin, tekliflerde bulunan kulüplerle yaptıkları toplantılarda futbolcularının Fenerbahçe'den aldıklarına yakın maaşlar talep etmeleri transferlerin önünü tıkıyor.

BURSA, BARONI'DEN VAZGEÇTİ

Son olarak Cristian Baroni için teklifte bulunan Bursaspor Kulübünün, oyuncunun Fenerbahçe'den aldığı 1.8 milyon Euro'luk ücreti talep etmesi sonucu transferi beklemeye aldı.

HOLMEN KALMAK İSTİYOR

Samuel Holmen konusunda da durumun aynı olduğu ayrıca İsveçli futbolcunun Fenerbahçe'de kalmak ve yeniden şans bulmak istediği gelen haberler arasında.

KRASIC'E TALİP YOK

Milos Krasic için ise kulübe hiçbir teklif gelmediği ve oyuncunun menajerinin kulüp arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin üç futbolcuya da önümüzdeki sezon kadroda olmayacaklarını bildirdiği ve gelişmeleri takip ettikleri bildirildi.

YOBO, İNGİLTERE'YE DÖNECEK

Dünya Kupası sonrası kararını açıklayacağını kulübe bildiren Joseph Yobo'nun ise İngiltere'de oynayabileceği bir takıma gitmekten yana olduğu ve görüşmeleri de bizzat kendisinin yürüttüğü gelen haberler arasında.

YA KADLEC YA STOCH

Gönderilecek beşinci yabancı konusunda ise son kararı teknik direktör Ersun Yanal'ın vereceği, Kadlec ile Stoch arasındaki tercihini Topuk Yaylasındaki kamp sonrası yapacağı belirlendi.

Diego Ribas\'ı Alan Fenerbahçe Kimleri Gönderecek?
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Diego Ribas'ı Alan Fenerbahçe Kimleri Gönderecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • soner: bu hamsi kafalılarda beyin olsa cincona çalışmazlardı 17 6 Yanıtla

Advertisement