Dıego Rıbas ve Moussa Sow Barıştı - Son Dakika
Güncel

Dıego Rıbas ve Moussa Sow Barıştı

Dıego Rıbas ve Moussa Sow Barıştı

Dün oynanan Trabzonspor maçında saha içinde tartışan Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas ve Moussa Sow barıştı.

15.09.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün oynanan Trabzonspor maçında saha içinde tartışan Fenerbahçeli futbolcular Diego Ribas ve Moussa Sow barıştı. İkili, aralarında hiçbir problemin olmadığını ve o diyaloğun tamamen maçı kazanmak istediğinden kaynaklandığını belirttiler. Brezilyalı oyuncu Diego önce Instagram hesabından takım arkadaşı Sow ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı sonrada konu ile ilgili FB TV'ye konuştular.Diego ve Sow'un acıklamaları şu şekilde:

Diego Ribas "Böyle şeyler futbolda her zaman olabilir. Orada sadece istediklerimizi sahaya yansıtamamış olmamızın verdiği hayal kırıklığı, onun verdiği üzüntü ile biz aramızda öyle bir konuşma yaşadık. Bu sadece aramızda kaldı. Bunlar her zaman futbolda olan şeyler. Benim Moussa ile kesinlikle hiçbir problemim yok. O benim iyi bir arkadaşım ve bütün bir sezon boyunca benim ona ihtiyacım var. Çünkü aynı hedeflere sahibiz. Aynı hedefler için mücadele ediyoruz ve o yüzden bütün sezon boyunca bu hedeflere ulaşabilmek için birbirimize ihtiyaç duyacağız. Aramızda kesinlikle hiçbir problem yok."

Moussa Sow: "Hepimiz takım halinde kazanmayı çok istiyorduk. Diego'da kazanmayı çok istiyordu, bende kazanmayı çok istiyordum. Diğer tüm takım arkadaşlarım da kazanmayı çok istiyordu. Güçlü karekterlerden ve iyi oyunculardan oluşan bir takımız. Aslında bu, kazanma isteğimizin sahaya yansıması. O bahsettiğiniz pozisyonda da ben tamamen iyi bir pozisyon alıp, Diego'dan gelebilecek bir pası değerlendirme amacı içerisindeydim. Çünkü benim sahadaki duruşum, her zaman bu şekildedir. Ben her zaman golü arayan takıma nasıl faydalı olabilirim diye düşünen bir insanım. Diego o anda şut atmayı seçti. Futbolda olabilir. Futbolcunun da her zaman tercihi önemlidir. Futbolcunun kendi tercihini yapma hakkı vardır. Fakat tamamen kazanma isteğinden dolayı bu pozisyondan sonra bana pas gelmedikten sonra bir konuşma yaşadık. Kesinlikle bahsedildiği gibi Diego ile aramızda bir problem yok. Sadece aramızda bir konuşma gerçekleşti"

Diego ve Sow Gaziantepspor maçı ile ilgilide, zor bir maç olacağını, ancak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söylediler:

Diego Ribas "Çok zor bir maç daha bizi bekliyor. İyi bir şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Tabi ki hedefimiz her zaman ki gibi kazanmak. İnanıyorum ki o maçtan 3 puanla ayrılacağız."

Moussa Sow ise "Trabzonspor maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki maça bakıyoruz. Kolay maç olmayacağının farkındayız. Ama Fenerbahçe'de her zaman 3 puan alma zorunluluğunuz vardır. Bu zorunluluğun bilincinde olarak biz sahaya çıkacağız. Hedefimiz tabi ki kazanmak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dıego Rıbas ve Moussa Sow Barıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da
    14:33 TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde Dünya Çocukları Ankara'da

    TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde tedavi gören yaşıtlarını ziyaret etti. Şenlikte çocuklar, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve hastane yetkilileriyle birlikte pasta kesti, hediyeler takdim etti. Şenliğe 29 ülkeden 500 çocuk katılıyor.

  • Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı
    14:29 Beijing'in GSYİH'sı 2024'ün ilk çeyreğinde yüzde 6 arttı

    Çin'in başkenti Beijing'in gayrisafi yurtiçi hasılası (GSYİH), 2024'ün ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artarak 1,05 trilyon yuanı (yaklaşık 148 milyar ABD doları) aştı. Kentin birincil sektörlerinin katma değeri yüzde 3,2 artarken, ikincil sektörlerinin katma değeri yüzde 7,3 artış gösterdi. Kentin üçüncül sektörlerinin katma değeri ise yüzde 5,8 arttı. Beijing, 2024 yılı için yüzde 5 civarında GSYİH büyüme hedefi belirlemiş bulunuyor.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı
    14:24 Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı

    Çorum'da düzenlenen Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Çatak Tabiat Parkı'nda başladı. Şampiyonaya 130 spor kulübünden 1250 sporcu katılıyor. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, sporcuları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise Çorum'un oryantiring sporu için uygun bir kent olduğunu vurgulayarak, sporcuların milli takıma seçilmesini ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmelerini beklediklerini söyledi. Şampiyona, yarın Mislerovacığı köyünde devam edecek ve 21 Nisan Pazar günü kent merkezindeki etabın ardından sona erecek.


Advertisement