Digiturk, LG Electronics ve LG Display'den Her Hafta 3D Maç Keyfi - Son Dakika
Güncel

Digiturk, LG Electronics ve LG Display'den Her Hafta 3D Maç Keyfi

Digiturk, LG Electronics ve LG Display\'den Her Hafta 3D Maç Keyfi

Digiturk, dünya teknoloji devlerinden LG Electronics ve LG Display ile 3D maç yayını için işbirliği anlaşması imzaladı.

01.04.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Digital televizyon yayıncılığının ilk ve lider markası Digiturk, dünya teknoloji devlerinden LG Electronics ve LG Display ile 3D maç yayını için işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında LG Electronics ve LG Display, Lig TV'de yayınlanan Spor Toto Süper Lig maçlarının 3D yayın sponsorluğunu üstlenecek.

Digiturk ile LG Electronics ve LG Display arasında 3D maç yayınları için yapılan işbirliği anlaşması 31 Mart 2014 Pazartesi günü Lig TV stüdyolarında imzalandı. Lig TV'de canlı yayınlanan "Maç Başlıyor" programında gerçekleşen anlaşmayı Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem, LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ve LG Display Kıdemli Başkan Yardımcısı David Choi imzaladılar. Anlaşma çerçevesinde, 3D teknolojisinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan LG Electronics ve LG Display, Lig TV ile eş zamanlı olarak Digiturk 399 No'lu kanalda 3D kalitesinde yayınlanacak Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarının sponsorluğunu üstlenecek.

Her hafta bir maç 3D keyfiyle ekrana gelecek

3D maç yayınları izleyiciye sahanın içindeymiş hissi yaşatmanın yanı sıra seyir zevkinin ve heyecanın da artmasını sağlıyor. Digiturk, LG Electronics ve LG Display arasındaki anlaşma ile birlikte, futbolseverler Lig TV'de ve eşzamanlı olarak Digiturk 399 No'lu kanalda yayın yapan 3D kanalından, bundan böyle her hafta bir karşılaşmayı 3D farkıyla izleme imkanı bulacak. İmza töreninin hemen ardından oynanan FenerbahçeBursaspor maçı da 3D olarak izleyicilere canlı olarak aktarıldı. LG desteği ile bu sezon 3D olarak yayınlanacak maçlar arasında Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesini yakından ilgilendiren iki önemli derbi, Galatasaray – Fenerbahçe ve Beşiktaş – Fenerbahçe maçları da yer alıyor.

Digiturk'ten aralıksız 3D maç keyfi

İmza töreninde konuşan Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem, futbolseverlerin seyir keyfini artıracak her türlü teknolojiyi zamanından da önce Türkiye'ye getirdiklerini belirterek, "İlklerin şirketi olarak anılan bir kuruluşuz. Teknolojide dünyada en yeni ve en iyi olan ne varsa en hızlı şekilde üyelerimizle buluşturmak bizim vizyonumuzun temelini oluşturuyor. Bugün dünya teknoloji devlerinden LG Electronics ve LG Display ile çok önemli bir işbirliğine imza attık" dedi. LG Electronics ve LG Display'in desteğiyle Digiturk üyesi futbolseverler, bundan böyle her hafta bir maçı 399 no'lu kanaldan 3D olarak izleyebilecekler. Bir diğer deyişle 3D futbol keyfi aralıksız olarak izleyicilerimize sunulacak" şeklinde konuştu.

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho ise, "FPR 3D -ve IPS görüntü teknolojisinde dünya lideri LG Display sayesinde her zaman olduğu gibi bir adım daha öndeyiz. Bugün LG 3D teknolojisi ile izleyicilerimize artı bir keyif ve değer katmak üzere Türkiye'nin en büyük eğlence ve içerik platformu Digiturk'le yeni bir işbirliğine daha gidiyoruz. Sektörün ileri gelen otoritelerince birçok ödüle layık görülen LG CURVED OLED ve ULTRA HD TV'lerimiz sayesinde "LG ile Yapabileceklerinin Sınırı Yok" ilkemizi geleceğin teknolojisi ile devam ettirmeye kararlıyız" diye konuştu.

Digitürk ile yapılan bu büyük işbirliğinden dolayı LG Display olarak büyük onur duyduklarını belirten LG Display Başkan Yardımcısı David Choi; "Görüntü teknolojisinde dünya lideri bir marka olarak FPR 3D kalitesiyle maçların izlenecek olması tüketici elektroniğinde çığır açan bir nitelik. Tüm izleyicilerin 3D maç izlerken büyük keyif alacaklarından hiç şüphem yok. Bu çok özel etkinlik için Digitürk ve LG Electronics'e teşekkür ederim" dedi.

Bu sezon yayınlanacak 3D maçların programı da belli oldu. Buna göre ligin 29, 30 ve 31. Haftasında 3D olarak yayınlanacak maçlar şu şekilde:

28. hafta - Galatasaray - Fenerbahçe

29. Hafta - Fenerbahçe – MP Antalyaspor

30. hafta - Beşiktaş-Fenerbahçe

31. hafta - Fenerbahçe- Çaykur Rizespor

Ligin son 3 haftasında yayınlanacak 3D maçların programı Lig TV tarafından daha sonra açıklanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Digiturk, LG Electronics ve LG Display'den Her Hafta 3D Maç Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Karpuz Tohumu Desteği Verecek
    11:14 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Üreticilere Yüzde 50 Hibeli Karpuz Tohumu Desteği Verecek

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, atıl durumdaki arazilerin tarıma kazandırılması ve üreticilerin verimli, pazar değeri yüksek alternatif ürünlere yönlendirilmesi amacıyla 'Alternatif Ürün Yetiştiriciliğini Destekleme Projesi'ni hayata geçiriyor. Proje kapsamında çiftçilere yüzde 50 hibeli sertifikalı hibrit karpuz tohumu desteği verilecek ve başvurular alınmaya başlandı. Bu desteklerle Kandıra karpuzunun üretiminde artış sağlanması ve atıl durumdaki arazilerin tarıma kazandırılması hedefleniyor.

  • Türk Çelik Sektörünün İhracatı Yüzde 15,8 Arttı
    11:13 Türk Çelik Sektörünün İhracatı Yüzde 15,8 Arttı

    Türk çelik sektörü, yılın ilk iki ayında ihracatını 2023'ün aynı dönemine göre yüzde 15,8 artırarak 2 milyar 503 milyon 142 bin dolara yükseltti. İstanbul, 1 milyar 199 milyon dolarlık ihracatla ilk sırada yer alırken, Romanya en fazla ihracat yapılan ülke oldu.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Bitlis'te konuştu
    11:12 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Bitlis'te konuştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaptığı konuşmada, "Biz savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz" dedi.

  • Engelli Adam, İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Dağıtıyor
    11:11 Engelli Adam, İhtiyaç Sahiplerine Ekmek Dağıtıyor

    Suudi Arabistan'da yaşadığı kaza sonucu engelli kalan Mehmet Taşçı, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hayırseverlerin ve fırıncıların katkısıyla aldığı ekmek ve temel ihtiyaç malzemelerini 3 tekerli engelli aracıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Taşçı, her gün Sorgun sokaklarını dolaşarak yaklaşık 100 aileye sıcak ekmekler götürüyor ve insanların memnuniyetiyle mutlu oluyor.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı
    11:11 Aksaray'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Zanlı Tutuklandı

    Aksaray'da uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda bir adrese baskın düzenledi. Yapılan aramada bonzai, hap, extacy hap, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı
    11:11 Antalya'da Kentsel Dönüşüm Projesi Tamamlandı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanına kazandırdığı kapalı pazar yeri ile park alanı projeleri hizmete açılıyor.


Advertisement