Digor'a Çok Amaçlı Spor Salonu - Son Dakika
Yerel

Digor'a Çok Amaçlı Spor Salonu

Digor\'a Çok Amaçlı Spor Salonu

Digor Kaymakam İsa Bolat’ın girişimleriyle Anadolu Lisesi’nin bodrum katı Çok Amaçlı Spor Salonu’na dönüştürüldü.

24.03.2016 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Digor Kaymakam İsa Bolat'ın girişimleriyle Anadolu Lisesi'nin bodrum katı Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürüldü.

Kaymakam İsa Bolat'ın yakından takip ettiği Çok Amaçlı Spor Salonu öğrencilerin, vatandaşların hizmetine açıldı. Anadolu Lisesi'nin bodrum katında hayata geçirilen Çok Amaçlı Spor Salonu, öğrencilerin sportif ve kültürel gelişimleri dışında ilçe halkı ve memurlar için de sosyal bir alan olarak kullanılacak. Salonda, müzik enstrüman odasından, mini futbol sahasına kadar birçok alan düşünüldü.Digor Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda Hentbol, Boks, Karete, Voleybol, Mini Tenis, Bilardo, Langırt, Müzik Odası, Badminton, Fitness Salonu, Spor Tırmanış Duvarı'nın yanı sıra otantik malzemelerden oluşan bir şark köşesi de bulunuyor.

Çok Amaçlı Spor Salonu'nun öğrencilerin ve Digorluların sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapacağını ifade eden Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Özden İnan Çölmekçi, "Digor 2 bin nüfuslu bir ilçe. Buranın sosyal yaşam alanları çok zor ve özellikle kış mevsimleri çok ağır şartlarda geçiyor. Biz buradaki öğrencilerimiz için hem beden eğitimi faaliyetleri hem de diğer sosyal faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir salon düşündük ve Digor Kaymakamı İsa Bolat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kumaş'ın katkılarıyla hayata geçirdik" dedi.

Bu projenin hayata geçirilmesi noktasında işçiliğinin büyük bölümünü Digor Anadolu Lisesi öğretmenleri olarak bizler üstlendik ve ustalığını yaptık diyen Çölmekçi "Bu bölgedeki çocuklar okula gelmedikleri zamanlarda veya okul dışı saatlerde ya tarla da ya da evlerinde çalışan çocuklardır. Biz tam da bu noktada çocuklarımıza daha farklı bir yaşam alanı oluşturmak ve onları ilgi alanlarına göre eğitmek noktasında okulumuzda böyle bir fikir öncülüğünde bulunduk" diye konuştu.

Digor'da yapımı tamamlanarak hayata geçirilen Çok Amaçlı Spor Salonu'ndan öğrencilerin ve vatandaşların yanı sıra ilçe de görev yapan memur, öğretmen, güvenlik görevlileri de faydalanacak. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Digor'a Çok Amaçlı Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement