Kars Digor'da DBP'li Beldiye Eşbaşkanları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kars Digor'da DBP'li Beldiye Eşbaşkanları Tutuklandı

Kars Digor\'da DBP\'li Beldiye Eşbaşkanları Tutuklandı

Kars'ın Digor ilçesinde dün polis tarafından gözaltına alınan DBP'li Belediye Eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen tutuklandı.

19.11.2015 17:15  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Digor ilçesinde dün polis tarafından gözaltına alınan DBP'li Belediye Eşbaşkanları Ekrem Bingül ve Şengül Erkmen ile iki belediye görevlisi, 'zimmet ve sahtecilik' suçlarından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

DÜN GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Kars Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü tarafından Digor Belediyesi denetlendi. Mali yönetim ve kontrol sistemleri ile mali karar işlemlerinin yapılan denetimlerinde 'usulsüzlük' olduğu tespit edildi. Digor Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Zimmet ve resmi evrakta sahtecilik' suçundan başlatılan soruşturma kapsamında Digor Belediye Başkanı Ekrem Bingül ile Eş Başkan Şengül Erkmen, Digor Belediyesi Muhasebe Müdürü R.K. ve Digor Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Y.Ö. dün öğlen saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı.

"ZİMMET VE SAHTECİLİK" SUÇUNDAN TUTUKLANDILAR

Emniyette ifadeleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Belediye Başkanı Ekrem Bingül, Eş Başkan Şengül Erkmen ile iki belediye görevlisi 'zimmet, sahtecilik' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada Şengül Erkmen'in eşi olan Digor'un Dağpınar eski Belediye Başkanı Ayhan Erkmen de görevdeyken 2011 yılında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 10 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti. Halen cezaevinde bulunan Erkmen'in başkanlığı İçişleri Bakanlığı tarafından düşürülmüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Digor'da DBP'li Beldiye Eşbaşkanları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Gezdirilenler parki: Ikisi de saten ajandi Iyi olmus 7 1 Yanıtla
  • fadile: buda bir seymi.denetilen diger belediyelerde mufettisler korkularindan bir sey yapamiyor.hangi belediyede yolsuzluklari yokki.hareketin gomlegini giyerek yandaslarini ve akrabalarini alim islerinden sorumlu tutarak evraklara imza atmayan memur ve iscileride sindirerek rant sagliyorlar.hareket sen goz yummaya devam et. 5 0 Yanıtla
  • TÜRK: TÜRKİYE NİN YÜZ KARALARI 3 1 Yanıtla
  • ağa abı: tc suçlu olmasa bile bişey oydurusunuz 1 0 Yanıtla
  • Anti sempatizan: Muhtemeldirki kendi kendilerine uyguladıkları bu eş yönetimin yasada yeri yoktur. 0 0 Yanıtla
  • misafir: zalimler bilinki kurtler boyun egmez.... 0 0 Yanıtla free zone 61: kürdün salagı da bu olsa gerek,,,,,,,,ne boyunu ne egmesi la bizden daha iyi yaşaysınız,,,haaa dogru ya halaa devlet size bahmiiyyy dimi pardon,,,,ula boş mezar bulsanız atlarsınız beee 0 0
  • he he: eş başkan sistem nedir başkan nedir anlamayan embesillerin uydurması. siz de onların diliyle konuşun cahiller. 0 0 Yanıtla
  • free zone 61: zimmet ve sahtecilik.......atın zindana :) 0 0 Yanıtla
  • DİGOR'LU: Hepsi uydurma..Kanunda eşbaşkanlık yokmuş.peki maaşını nasıl alacak resmimi gayrıresmimi SIZ KOCA YÜREKLI BAŞKANLARIMIZ nasıl yaptınız resmi banka yoluylan sonuç tutuklama peki gayrıresmi yapsaydınız 17/25 Aralık gibi yapsaydınız şimdi özgür olacaktınız .sisteme karşı duruşunuz önünde saygıyla eğiliyorum. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement