Digor'da Emniyet Amirliği Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Digor'da Emniyet Amirliği Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Digor\'da Emniyet Amirliği Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Digor İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülmekte olan, Güvenli Hayat, Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki “Emniyetteyiz 2” projesinde yer alan, Atatürk Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan “Seviye Tespit Sınavı”nda başarılı olan öğrenciler, Emniyet Amirliği’nce ödüllendirildi.

05.01.2015 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Digor İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülmekte olan, Güvenli Hayat, Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki "Emniyetteyiz 2" projesinde yer alan, Atatürk Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan "Seviye Tespit Sınavı"nda başarılı olan öğrenciler, Emniyet Amirliği'nce ödüllendirildi.

İlçe Emniyet Amiri Aydın Alaca ve emniyet personelin katıldığı ödül töreninde, sınavda başarılı olan 6 öğrenciye, tablet ve kol saati hediye edildi. Programda, doğum günleri olan 3 öğrenci için de sürpriz yapılarak, doğum günü pastası kesildi.

Projede matematik öğretmeni olarak görev yapan Zahide Şüheda Atlı, öğrencilerin doğum günlerini takip ederek program düzenleyen İlçe Emniyet Amirliği personeline, gösterdikleri incelikten dolayı, öğrencileri adına teşekkür etti.

Programda görüşlerini dile getiren öğrenciler, Emniyet Amirliği'nin kendilerine verdiği desteklerden ve başarılı öğrencileri yalnız bırakmamasından dolayı şükranlarını dile getirdiler. Ayrıca; projede yer alan 25 öğrenci, İlçe Emniyet Amiri Aydın Alaca ile birlikte, Kaymakam İsa Bolat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolat, 8.sınıf öğrencilerinin zorlu bir süreçten geçtiğini ve geleceğin temellerinin atılacağı bu dönemin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, ziyaretin anısına öğrencilere birer kitap hediye etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Digor'da Emniyet Amirliği Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement